...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες) 5 4.2 66
Share | 

Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20054
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 10:13 am

Καταθέτει ο Πιλάβιος

Στο γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση των στημένων.

Ο επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, λόγω της θέσης που κατέχει, αλλά και για όσα ανέφερε ο Μάκης Ψωμιάδης στην κατάθεσή του.

zougla.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??
Επιστροφή στην κορυφή Go down

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 5441
Τόπος: Δοξα-το
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date: 23/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 11:07 am

Προσκληση: μπορεις κι εσυ να παρευρεθεις στην αιθουσα που εκδικαζονται οι πειθαρχικες διωξεις με ενα κλικ... WoW lol! http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/119947-To-Onsports-ston-Athlitiko-Dikasti-gia-ta-stimena

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 11:54 am

Prive είναι η πρόσκληση..??
έχει κατακλειστει η "αιθουσα" απο Δοξαίους.. Smile

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 12:00 pm

Ναι εμεις για πλακα πηγαμε δεν ειχαμε τι να κανουμε...Εχει κατι αελαρες μεσα που την εχουν δει γ@μαωταο αλλα δεν βαριεσαι τους αφηνουμε να χαρουν... Smile

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 12:34 pm

Για δωροδοκία ο Αστέρας Τρίπολης

Οπως αποκάλυψε πριν από λίγο στην ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr o Bασίλης Παπαθεοδώρου, ο Αστέρας Τρίπολης κατηγορείται επίσημα για δωροδοκία καθώς ο Πρόεδρος του, Μποροβήλος φέρεται να έδωσε 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο!

Η αποκάλυψη συγκλονίζει καθώς η ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr στο betradio, αποκάλυψε τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου, ενόψει της αυριανής απολογίας του Αστέρα Τρίπολης και του Προέδρου της Γιώργου Μποροβήλου στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Οπως είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο Αστέρας κατηγορείται για δωροδοκία και επίσημα με τον Πρόεδρο του Γιώργο Μποροβήλο να φέρεται ότι έδωσε 500.000 ευρώ από τον Αχιλλέα Μπέο, πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο, όταν η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της.

Φυσικά αυτή η εξέλιξη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αστέρα Τρίπολης που αντιμετωπίζει το σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού στην Football League 2!

* Δείτε στο video gallery ότι συνέβη στο συγκεκριμένο ματς.

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 1:18 pm

κάντε click για να διαβάσετε το κατηγορητήριο.

arcadiasports.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 1:51 pm

Τελειωσε...Την εξελιξη της μπορειτε να την δειτε στο παραπανω πριβε λινκ που εβαλα νωριτερα ειναι αρκετα ενδιαφερουσα...Η λουλου μας καλα τα πηγε...

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 2:04 pm

:lolll: :lolll:
γιναμε ρεζιλι και στα ονσπορια ρα..!!

ξεκινησα να διαβαζω..αλλα διαβαζα τα σχολια και λυθηκα..
ολο το Betafans μεσα.. Smile

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

IONIKOS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1213
Τόπος: NIKAIA
Ομάδα:
Registration date: 08/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 2:15 pm

O MΠΕΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ :3ylo: :sfyrig:

ΥΓ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΜΕΙΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ .... :tease: :tease: :tease:

IONIKOS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1213
Τόπος: NIKAIA
Ομάδα:
Registration date: 08/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 2:57 pm

Απολογήθηκαν οι μισοί

Απολογίες μόνο τεσσάρων εκπροσώπων ΠΑΕ και παραγόντων στην πειθαρχική επιτροπή της Football League, καθώς τα αιτήματα αναβολής που κατέθεσαν έξι ΠΑΕ και δύο ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτά. Όλες οι απολογίες στο Onsports. «Έξω φρενών» ο Σάμιος.

Με τις απολογίες για τις υποθέσεις του Θρασύβουλου, του Διαγόρα, του Πανθρακικού με τον Ιωνικό και της Δόξας Δράμας έγινε τελικά η διαδικασία στην πειθαρχική επιτροπή της Football League με τις αποφάσεις να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Διαγόρας Ρόδου και Ιωνικός μετά τις απολογίες και τις καταθέσεις των μαρτύρων πήραν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα ως το απόγευμα της Δευτέρας .

Η διαδικασία ξεκίνησε με τα αιτήματα αναβολών που κατέθεσαν όσοι δεν ήθελαν να εκδικαστεί, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, σήμερα η υπόθεσή τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει τη Δευτέρα (03/10) νέα παρουσία στην πειθαρχική επιτροπή των Αγροτικού Αστέρα, Λεβαδειακού, Αετού Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας, Ρόδου αλλά και των ποδοσφαιριστών Ηλιόπουλου και Θάνου. Στη συνέχεια ακολουθήθηκε ξεχωριστή διαδικασία για κάθε δικογραφία, με την σειρά που αναφέρονται παρακάτω.

Η διαδικασία για το Θρασύβουλος-Ηλιούπολη

Ο Αλέξης Κούγιας που ήταν μάρτυρας στις περισσότερες των υποθέσεων, αναφερόμενος στην υπόθεση του Θρασύβουλου είπε: «Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης... Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης.... Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δεν θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για κ. Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε... Μέσα στον Θρασύβουλο υπάρχουν και... κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλ».

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας της Φυλής, δια στόματος Αργύρη Λίβα,υποστήριξαν ότι δεν έχουν ακόμα καταλάβει για ποιο λόγο έχει κληθεί η ΠΑΕ Θρασύβουλος από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία σαφής κατηγορία που να προκύπτει από τη δικογραφία για την ομάδα της Φυλής.

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος είπε πως: «Είχα πάει καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Η ΚΕΔ με όρισε σε τρία ακόμα παιχνίδια μετά από αυτό. Αυτό δείχνει ότι πήγα καλά στο παιχνίδι εκείνο». Ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος εμφανίστηκε ως μάρτυρας, με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας, μιλώντας θετικά για τον διαιτητή Δημητρόπουλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

Ο δικηγόρος του διαιτητή Δημητρόπουλου, κ. Γρηγορίου, υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλές αοριστίες στη δικογραφία και πως η βαθμολογία του πελάτη του στον εν λόγω αγώνα ήταν άριστη. Κάτι που αποδεικνύεται από τους ορισμούς που είχε σε αγώνες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τόνισε επίσης πως δεν υπάρχουν στοιχεία.

Η διαδικασία για το Διαγόρας-Ηλιούπολη

Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είπε: «Ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να δω τον Πλατινί για να γίνει κάτι. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες».

«Ο Βύζας θα γίνει η νέα Ηλιούπολη. Κάνει κουμάντο ο Θοδωρής Αντωνάκος, άνθρωπος του Τσακογιάννη. Θα κάνω καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συνδέοντας τον Βύζα Μεγάρων με τον Γιώργο Τσακογιάννη και την Ηλιούπολη.

Ο δικηγόρος του κ. Χρυσοχοΐδη, ανέφερε πως ο πελάτης του ήθελε να απεμπλακεί από το Διαγόρα καθώς «ήταν αιχμάλωτος καταστάσεων», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, είπε πως, «ο Χρυσοχοΐδης δε συμφωνούσε στις απειλές του Τσακογιάννη, όμως έχουμε ένα κενό, δε ξέρω στο τέλος αν αναγκάστηκε να κάνει πράγματα».

Ο συνήγορος του κ. Χρυσοχοΐδη επισήμανε πως ο πελάτης του θέλει να φύγει από το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει «Να φύγει!», επιμένοντας ότι ο αγώνας του Διαγόρα με την Ηλιούπολη ήταν στημένος. «Ο διαιτητής Σέγγος είναι εξαιρετικός αλλά… Δεν είναι ανάγκη να πάρει λεφτά ένας διαιτητής για να κάνει κάτι, αυτό θέλω να πω», σχολίασε για το διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Σέγγο, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ακόμα ότι: «Ο Μάκης Σιδηρόπουλος είναι ο «γκουρού» του παράνομου στοιχήματος. Υπάρχουν συνομιλίες του με τον Τσακογιάννη. Πριν το παιχνίδι της Ηλιούπολης με το Διαγόρα συνομίλησαν και ο Τσακογιάννης του είπε να τους πει να μη βάλουν τους ξένους γιατί είναι καλοί, να βάλουν τους μικρούς».

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Στο Διαγόρα ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν πληρώθηκε κι έφυγε και μετά πήραν τον Ρουτζιέρη που για μένα ήταν ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος. Αν δείτε το καλοκαίρι, όλοι οι νεαροί παίκτες του Διαγόρα πήγαν σε καλές ομάδες, τους μεγάλους δεν τους πήρε κανείς».

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε επίσης: «Ο Πουλόπουλος (σ.σ. ποδοσφαιριστής Διαγόρα) είναι καλύτερος από το Μόρα, αλλά έχει μπλέξει με κακές παρέες. Όπως είναι ο πρώην συμπαίκτης του στην Προοδεύτικη, ο Σιδηρόπουλος». «Δεν είχαμε παίκτες στον αγώνα με την Ηλιούπολη. Παίξαμε με παιδιά 17 και 18 ετών. Η αλήθεια είναι ότι από την άλλη πλευρά, μας παρακαλούσαν», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πουλόπουλος.

Ο Γιώργος Πουλόπουλος είπε ακόμα ότι: «Δε με πήρε ποτέ τηλέφωνο ο Νικολόπουλος (σ.σ. παίκτης Ηλιούπολης). Παρακάλια πάντα υπάρχουν, καμιά φορά σε πιέζουν κιόλας. Τον αγώνα δεν τον δώσαμε, παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα και χάσαμε 2-1».

«Τη χρονιά που τέλειωσε ήμουν ο παλαιότερος διαιτητής της κατηγορίας και στον αγώνα αυτό υπήρχε παρατηρητής. Έχω εξοργιστεί γιατί διασύρομαι εδώ και ένα τρίμηνο, για ένα παιχνίδι που δε μου διαμαρτυρήθηκε κανείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εδώ», είπε ο Γιώργος Σέγγος.

Ο διαιτητής Γιώργος Σέγγος υποστήριξε πως με την βοήθεια του προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Παπακωνσταντίνου, βρήκε σε ποιόν ανήκει το τηλέφωνο που τον εμπλέκει στην υπόθεση. Όπως υποστήριξε ο Ευβοιώτης ρέφερι το τηλέφωνο ανήκει στον δημοσιογράφο, Μάριο Παρλιάρο.

Ο κ. Γρηγορίου, συνήγορος του Γιώργου Σέγγου υποστήριξε πως ο τραπεζικός λογαριασμός που φέρεται να ανήκει στον πελάτη του και να τον εμπλέκει στην υπόθεση των στημένων, ανήκει στο δημοσιογράφο που αναφέρθηκε ανωτέρω. Σε ερώτηση του προέδρου γιατί δεν έχει κατατεθεί αυτό στον εισαγγελέα, ο Γιώργος Σέγγος απάντησε πως ακόμα δεν έχει κληθεί. Ο κ. Σέγγος υποστήριξε πως στο λογαριασμό τραπέζης που ανήκει στον Μάριο Παρλιάρο υπάρχει μια κατάθεση 10.000 ευρώ από την ΠΑΕ Ηλιούπολη για διαφήμιση και μετά τις 10/03 δεν υπάρχει καμία κίνηση.

Ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης, υποστήριξε στη δική του κατάθεση πως: «Στο ματς με την Ηλιούπολη κανείς δε με ενόχλησε. Τώρα ξεκινάω την προπονητική μου καριέρα, δεν μπορώ να πω σε 18 χρονών παιδιά να καθίσουν να χάσουν». Ο δικηγόρος της πλευράς του Διαγόρα υποστήριξε επίσης πως υπήρξαν πιέσεις από την πλευρά του Γιώργου Τσακογιάννη προς τον Πέτρο Ρουτζιέρη. Ο νυν πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου, Μιχάλης Σταθόπουλος, μίλησε για εκφοβισμό προς τον κ. Χρυσοχοΐδη.

Η διαδικασία για το Ιωνικός-Πανθρακικός

Ο Αλέξης Κούγιας για τον αγώνα του Ιωνικού με τον Πανθρακικό, υποστήριξε πως δεν ξέρει τίποτα. Είπε όμως πως ο Ιωνικός μετά το Χρήστο Κανελλάκη άλλαξε. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης από την πλευρά του είπε πως δεν έχει καμία σχέση ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ιωνικός με όσα έχουν κατηγορηθεί. Τόνισε δε, πως το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής ήταν «ζωής ή θανάτου» για αυτή της Νίκαιας.

Ο κ. Τζελέπης, πρόεδρος του Πανθρακικού, υποστήριξε ότι η ομάδα του βρήκε εχθρικό κλίμα στην Νίκαια. Ο κ. Ρέμελης – που είναι πρύτανης στο πανεπιστήμιο Θράκης – κλήθηκε ως μάρτυρας και ανέφερε ότι: «Ήμουν στο γήπεδο και είδα σκληρά μαρκαρίσματα και εχθρικό κλίμα. Αποκλείεται να υπήρχε σκηνοθεσία εντός κι εκτός γηπέδου».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρος Σαββάκης, τόνισε πως: «Στην Κομοτηνή έχουμε κάνει πολλά, όπως το γήπεδο. Άδικα μας εμπλέκουν. Παίζουν χρήματα στο στοίχημα σε αγώνες μας αλλά δεν ήταν τα αποτελέσματα αυτά που ήθελαν τα πονταρίσματα». Ο κ. Λίβας από την πλευρά του σχολίασε ότι άνθρωποι όπως οι διοικούντες του Πανθρακικού πρέπει να μένουν στο ποδόσφαιρο καθώς προσφέρουν.

Η διαδικασία για το Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε το λόγο και σχολίασε πως γνωρίζει προσωπικά τον κ. Σάμιο και τον χαρακτήρισε αξιόπιστο άτομο. Το διαιτητή του παιχνιδιού τόνισε ότι δεν τον γνώριζε ενώ σχολίασε ότι αν ήθελε ο Τσακογιάννης μπορούσε να βάλει την ομάδα του να χάσει. «Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί όλοι εσείς δεν πήγατε σε ένα αστυνομικό τμήμα», είπε προς τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας ο Αλέξης Κούγιας.

«Αισθάνομαι θλίψη που βρίσκομαι εδώ καθώς με βάλατε στο τσουβάλι με τους άλλους γιατί παίξαμε με την Ηλιούπολη. Είμαι πλοιοκτήτης και απόφοιτος της νομικής με άριστα. Καμία κατηγορία δεν υπάρχει σε βάρος μου», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, που ήταν φανερά εκνευρισμένος με την παρουσία του ίδιου και της ομάδας του στην αίθουσα.

«Τα τσουβάλια θα ξεχωρίσουν, θα το δείτε στο τέλος», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής, Ευάγγελος Κατσής, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κ. Σάμιος για τσουβάλιασμα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας παράγοντας με κάλεσε σε μια πλατεία να συναντηθούμε, είναι κακό αυτό; Ο Τσακογιάννης με ρώτησε αν «καίγομαι» για το παιχνίδι και του είπα ότι θα το πάρω κανονικά. Με συνοδεία φύγαμε από την Ηλιούπολη, φάγαμε ξύλο και στο ημίχρονο και στο τέλος. Έχουν γραφτεί αυτά στον Τύπο. Μου κάνετε επαγγελματική ζημιά, εγώ αύριο θα πάω στην Κορέα και μου προκαλείτε ζημιά με αυτά που κάνετε. Θέλω μια συνομιλία μου, σας προκαλώ να μου φέρετε».

Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής είπε στον κ. Σάμιο πως δεν υπάρχει κάποια συνομιλία και ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας τόνισε ότι του ζητήθηκαν χρήματα από τον Χάλκο. Όταν αρνήθηκε τόνισε ότι άρχισαν να τηλεφωνούν στον Κασδοβασίλη άνθρωποι της Ηλιούπολης. Όπως τόνισε, δεν ήταν ανάγκη να πληρώσει για έναν αγώνα που η ομάδα του κέρδισε καθαρά στο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος από την παρουσία του στην πειθαρχική επιτροπή της Football League και μεταξύ άλλων είπε: «Θα δικαιωθούμε, θα αγωνιστούμε στη Super League και θα είμαστε παράδειγμα. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές με Μ.Ο. 22 ετών. Εγκαλώ τον κ. Αντωνακάκη γιατί το κατηγορητήριο δεν ευσταθεί και προσβάλλει την υπόστασή μου και τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Δε φαίνομαι πουθενά να μιλάω και με καλείται γιατί με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χάλκος της Ηλιούπολης και συναντήθηκα μαζί του στη Γλυφάδα».

Ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Ντίνο Σέρεμετ, υποστήριξε ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην Ηλιούπολη και πως χτυπήθηκε στη φισούνα του γηπέδου στο ημίχρονο και στο τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας και οι συνήγοροί του έφεραν ένα dvd με τα όσα έγιναν σε εκείνη την αναμέτρηση αλλά δε το δέχθηκε το προεδρείο.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/120060-Apologithikan-oi-misoi

rebels agia marina
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2776
Ομάδα:
Registration date: 02/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 4:08 pm

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rebels agia marina στις Πεμ Sep 29, 2011 4:31 pm, 1 φορά

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 4:13 pm

Ο «ζουμερός» διάλογος Κούγια - Σάμιου

Ο Αλέξης Κούγιας ευχήθηκε στον Θανάση Σάμιο να προβιβαστεί η Δόξα Δράμας, ενώ ο διάλογός τους μπροστά στον αθλητικό δικαστή περιείχε και... οικονομικά στοιχεία.

«Είμαστε γείτονες με τον κύριο Σάμιο και είναι πολύ αξιόπιστος. Για το ματς της Δόξας με την Ηλιούπολη, όμως δεν έχω άποψη». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Παναχαϊκής σχετικά με την κλήση του Θανάση Σάμιου. Όταν ο γνωστός δικηγόρος ζήτησε να αποχωρήσει, γύρισε προς το μέρος του ιδιοκτήτη των «μαυραετών» και του είπε: «Μακάρι να ανέβεις. Θα πάρεις και πολλά λεφτά εφόσον προβιβαστείς στη Super League και θα μείνεις στη Δόξα. Εκτός αν σε... φάνε και σένα και τελικά δεν ανέβεις», με τον Σάμιο να του απαντά: «Αν με... φάνε θα σε φωνάξω να μου παράσχεις νομική υποστήριξη».
Οι δύο άνδρες, πάντως, χαιρετήθηκαν πριν ο Κούγιας αποχωρήσει από την αίθουσα.

http://www.onsports.gr/Football-Ringk/item/120097-O-zoymeros-dialogos-Koygia-Samioy

:lolll: Δεν υπαρχει....

panthrax
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 703
Τόπος: to pc
Ομάδα:
Ομάδα: Πανθρακικάρα
Registration date: 25/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 9:10 pm

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο με την διαδικασία της κάθαρσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ότι σε όοοοοοοοοολες τις υποθέσεις, μάρτυρας κατηγορίας είναι ο Ζουμπάς............

Για όλους έχει γνώμη, αλλά για κανέναν δεν έχει στοιχεία.

Αν προσέξετε όλες οι δηλώσεις του έχουν ένα στυλ ...

.... Για τον τάδε .........όλοι ξέρουν ότι στήνει παιχνίδια,

για τον άλλον......... όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είναι απατεώνας.......

Και συ ρε Ζουμπά τι ξέρεις προσωπικά και πας για μάρτυρας ?

Μου μοιάζει ένα πράγμα σαν να θες να βάλεις μπουγάδα και χρησιμοποιείς νερό από τον βόθρο

boukoumtsa
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1404
Τόπος: Γεντί Κουλέ
Ομάδα:
Registration date: 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 9:16 pm

Γενικά, η επιλογή των μαρτύρων δείχνει τη σοβαρότητα της όλης της διαδικασίας.
http://www.fmgreece.gr

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)   Πεμ Sep 29, 2011 9:53 pm

Παράθεση:
Ο Αλ. Κούγιας μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας του ΟΦΗ!

Ερωτηματικά και αμφιβολίες για την αξιοπιστία του κατηγορητηρίου σε βάρος του ΟΦΗ προκύπτουν τόσο από τους μάρτυρες κατηγορίας όσο από τα έγγραφα-στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του.

Η κρητική ομάδα θα καθίσει την Παρασκευή (1μμ) στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ για την δίωξη που της έχει ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τελεσμένη δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό του αγώνα Ηλιούπολη-ΟΦΗ 2-1, με την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον πρόεδρο αυτής Νίκο Μαχλά να κάθονται στο εδώλιο.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το κατηγορητήριο για τους μάρτυρες κατηγορίας, αυτοί θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαίδης, το στέλεχος του ΟΠΑΠ Γ. Ηλιόπουλος και η δημοσιογράφος Φέρη Μπατζόγλου. Οι μάρτυρες αυτοί είναι οι ίδιοι που έχουν κληθεί για όλες τις μέχρι τώρα υποθέσεις του σκανδάλου των στημένων αγώνων μια με εξαίρεση την στάση του Αλέξη Κούγια που είναι πάντα απρόβλεπτη, το πιθανότερο είναι ότι κανείς από τους άλλους δεν πρόκειται να προσθέσει κάτι νεότερο.

Για την στάση του Κούγια οι απόψεις διίστανται. Είναι δεδομένο ότι έχει μια καλή προσωπική σχέση με το Νίκο Μαχλά, αλλά τρέφει και συμπάθεια προς την ΠΑΕ ΟΦΗ, σε σημείο μάλιστα να έχει ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν (επι ημερών Βατσινά) ακόμα και για την αγορά του πλειοψηφικού της πακέτου, καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Για τον Ντέμη Νικολαίδη πρέπει να πούμε ότι δεν έχει παραστεί σε καμία από τις μέχρι τώρα κλήσεις του ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ να θεωρούν ότι θα μπορέψουν να ανατρέψουν τις κατηγορίες, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα έγγραφα που συνοδεύουν το κατηγορητήριο, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από το διαβιβαστικό της ασφάλειας για την συνομιλία Νύχταρη-Τσακογιάννη, όπου το όνομα του ΟΦΗ και του Νίκου Μαχλά δεν ακούγεται!

Παράλληλα στο πόρισμα της εισαγγελέως κ. Παπανδρέου που επισυνάπτεται το όνομα του ΟΦΗ δεν υπάρχει πουθενά, όπως επίσης και στην έκθεση της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ για τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά και της έκθεσης του ΟΠΑΠ.

Πολύ περισσότερο δε, στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης όπου γίνεται απλά μια αγωνιστική αναφορά στο παιχνίδι.

Μάρτυρες υπεράσπισης Κουράκης-Ξημέρης

Μάρτυρες υπεράσπισης του ΟΦΗ στην εκδίκαση θα είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης. Τη νομική υπηρεσία απαρτίζουν οι νομικοί Φωτάκης και Μανταδάκης . Στον ΟΦΗ εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να καταρρίψουν το εις βάρος τους κατηγορητήριο και να αποδείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που τους προσάπτει ο εισαγγελέας. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα προσκομίσουν το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΟΦΗ και πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, από τα οποία προκύπτει ότι ο Ηρακλής Νύχταρης δεν έχει επίσημη σχέση με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

cretalive.gr

Παράθεση:
Για «φαντασιώσεις» μιλούν στον Αστέρα!

Για «καφενειακές συζητήσεις και φαντασιώσεις τρίτων προσώπων», κάνουν λόγο στον Αστέρα Τρίπολης, αναφορικά με τα όσα περιλαμβάνει η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εναντίον τους. Οι διοικούντες την ΠΑΕ της Τρίπολης τηρούν στάση αναμονής μέχρι την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσής τους, ενώ ο ντόρος που έχει γίνει τους έχει προκαλέσει εκνευρισμό.

Από την επίσημη ΠΑΕ, δεν σκοπεύουν μέχρι αύριο να προβούν σε κάποια επίσημη τοποθέτηση και κρατούν τις απόψεις τους για να τις εκφράσουν αναλυτικά ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Η αντίδραση τους αναφορικά με τα όσα περιλαμβάνει η πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, εκφράζεται στο στενό περιβάλλον της ΠΑΕ και είναι η εξής:

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Κατηγορούμαστε για καφενειακές συζητήσεις και φαντασιώσεις τρίτων προσώπων, οι οποίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μας βλάψουν».

Θυμίζουμε, πως η πειθαρχική δίωξη (συνεπώς και το κατηγορητήριο) σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης, βασίζεται σε συνομιλίες μεταξύ του Νικόλα Πατέρα και του Μάκη Ψωμιάδη, στις οποίες ο δεύτερος αναφέρεται σε δωροδοκία στο ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε απόπειρα δωροδοκίας για το ματς με την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναφέρει πως «ο Γ. Μποροβήλος ενεργώντας κατ’ επανάληψη και από κοινού με άλλους και έχοντας δόλο, υποσχέθηκαν και πρόσφεραν ως δώρο στον Ολ. Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο 500.000 ευρώ σε μετρητά, για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου (2-1) και συμφώνησαν να έχουν μειωμένη απόδοση οι αθλητές ώστε να νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης, να βελτιωθεί η βαθμολογική του θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτό έγινε αποδεκτό από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος παρέλαβε τα χρήματα. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μυημένοι από τον Αχιλλέα Μπέο, με σκοπό να έχουν μειωμένη απόδοση στον συγκεκριμένο αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου τελικά ήταν 2-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης».

Ο Νικόλας Πατέρας και ο Μάκης Ψωμιάδης έχουν κληθεί ως μάρτυρες για την υπόθεση, ωστόσο ο δεύτερος είναι φυγόδικος ενώ ο πρώτος είναι απίθανο να δώσει το παρών.

sport-fm.gr
Παράθεση:

Ο διάλογος που "καίει" τον Αστέρα Τρίπολης

Η άσκηση πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Αστέρα Τρίπολης βασίστηκε σε μια τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και τον Νικόλα Πατέρα. Η εν λόγω συνομιλία ηχογραφήθηκε από τον κοριό της ΕΥΠ. Διαβάστε αναλυτικά τι είναι αυτό που είπαν οι δύο άντρες και "έκαψε" τον Αστέρα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) επικοινωνεί με τον Νικόλα Πατέρα (Β):
(Β):Απ'τον χοντρό τι νέα έχεις;
(Α):Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να'χω;
(Β):Τι λένε οι δικοί σου;
(Α):Τι να πούνε...
(Β):Ηταν, λέει, και έπαιζε Σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι.
(Α):Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης.
(Β):Πήρε ε;
(Α):Ναι, για το ματς που τους έδωσε.
(Β):Λες;
(Α):Ε, τι να πω τώρα, εντάξει...
(Β): Πολλά μου ακούγονται.
(Α): Αν όχι 500, 300 εύκολα. 3 ως 5, γι'αυτό σου λέω 5,3, ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τώρα τα φίδια αυτωνών.
(Β):Τέλος πάντων, πάρε με όταν ξανακατέβεις..

soccerplus.gr

Παράθεση:
Αθώοι Θρασύβουλος και διαιτητές

Αθωωτική ήταν η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής για τον Θρασύβουλο, τον πρώην πρόεδρό του Γιάννη Ρόδη, καθώς και το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού με την Ηλιούπολη, Δημητρόπουλο, Βερρή και Κουτσουμπού.

Η υπόθεση αφορούσε στο παιχνίδι του Θρασύβουλου με την Ηλιούπολη (τελικό αποτέλεσμα 1-1), το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο, πλην όμως κατά την εκδίκαση δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ήταν, άλλωστε, η μοναδική απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση της Πέμπτης, αφού Διαγόρας, Ιωνικός, Πανθρακικός και Δόξα Δράμας πήραν προθεσμία ως τη Δευτέρα για να υποβάλουν υπομνήματα.

Για την ίδια μέρα, άλλωστε, αναβλήθηκε και η εκδίκαση των υποθέσεων του Λεβαδειακού, του Αγροτικού Αστέρα, του Ιωνικού, της Ρόδου, του Αετού Σκύδρας της Δόξας Κρανούλας και των ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης Θάνου και Ηλιόπουλου.

Λίγο μετά την απόφαση της πειθαρχικής, ο Θρασύβουλος εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η σημερινή άμεση και αστραπιαία απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Football League 2 ΟΠΑΠ αναφορικά με την πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής για τυχόν αποδιδόμενες πράξεις στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ηλιούπολη, η οποία ελήφθη αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης καθιστά σαφές με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την πασιφανή αθωότητα μας.

Δεν υπήρξε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος της ΠΑΕ ή οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου άμεσα ή έμμεσα εμπλεκομένου σε αυτή την διαδικασία και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Θρασύβουλος δεν εμπλέκεται σε τέτοιες διαδικασίες. Τουναντίον μάλιστα καθώς προσπαθεί σε αυτά τα χρόνια παρουσίας του στις επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και παλαιότερα να μάχεται για το ευ αγωνίζεσθαι.

Η ΠΑΕ Θρασύβουλος καθόλη την διάρκεια της άσκησης πειθαρχικής δίωξης σεβόμενη τους θεσμούς της δικαιοσύνης αλλά και την αθλητική και πολιτική ηγεσία δεν προέβη σε δηλώσεις η ανακοινώσεις.

Αυτή η απόφαση οπλίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα την διοίκηση να προχωρήσει σε σημαντικές και καινότομες κινήσεις χάραξης του μέλλοντος του ιστορικού συλλόγου που άπαντες εκπροσωπούμε.

ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ».

sentragoal.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

Στημένα (Νεες διώξεις-τιμωριες)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 42Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Β εθνική-