|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 ayuto PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 28 Τόπος: korinthos Ομάδα:  Ομάδα: PAS RE KOUFALES Registration date: 20/09/2010
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:10 pm | |
| | JES έγραψε: | | Παράθεση: | | στο παγκρητιο ηρθες?απο τη ροδο και μετα σε εχασα.δεν πειραζει.φετος θα τον βρεις το δρομο |
Ρε αφήστε την καραμέλα με το παγκρήτιο.... Σαν γηπεδούχος με είδες 4 φορές????????? (Ηρακλειο-Ροδο 2φορες-Ν Σμυρνη) Εγω σαν γηπεδούχος σε εχω δεί ποτε??????????
Αυτο απάντησε μου και άσε τα τροπάρια για παγκρήτιο......... |
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε..... JES |
|
 | |
leyteris Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 100 Ομάδα:  Registration date: 28/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:11 pm | |
| JES δωστε μας εισητηρια και θα ειμαι ο πρωτος που θα ερθω.ενταξει αντρακι μου? |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12537 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:11 pm | |
| | JES έγραψε: | Σαν γηπεδούχος με είδες 4 φορές????????? (Ηρακλειο-Ροδο 2φορες-Ν Σμυρνη) Εγω σαν γηπεδούχος σε εχω δεί ποτε?????????? |
και ούτε πρόκειται να μας δεις ως γηπεδούχος. σε οποιοδήποτε μέρος παίζει ΟΦΗ και ΠΑΣ οι γηπεδούχοι θα είμαστε πάντα εμείς! _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 ayuto PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 28 Τόπος: korinthos Ομάδα:  Ομάδα: PAS RE KOUFALES Registration date: 20/09/2010
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:18 pm | |
| Μεχρι το νομο Ηρακλειου  ....Γιατι σε οποιαδηποτε αλλο μερος |
|
 | |
 boukoumtsa Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1404 Ηλικία: 31 Τόπος: Γεντί Κουλέ Ομάδα:  Registration date: 28/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:20 pm | |
| Και καλύτερα να μη μας δει ποτέ. Και τούμπαλιν. Τόσα έχουν γίνει λόγω της βίας, ζωές έχουν χαθεί, μάτια, νέα παιδιά έχουν καταστρέψει τη ζωή τους και όμως το ίντερνετ εξακολουθεί να γεμίζει με ανεύθυνα λόγια και από τις 2 πλευρές. Μέχρι που μια μέρα θα την πληρώσει πάλι κάποιος άσχετος/αθώος "Θοδωρής" που απλώς σκέφτηκε να περάσει μια Κυριακή με την ομάδα του. Συνεχίστε. |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:26 pm | |
| είμαι της ίδιας άποψης. ότι και να γράψεις όμως κάποιοι θα στραβώσουν.. _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 proedrini Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1582 Τόπος: Ηρακλειο Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Registration date: 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:31 pm | |
| Eσυ και ο αλλος φωστηρας παρτε κανα παγουρι να πατε να αδειασετε την λιμνη και μην μας ζαλιζετε τον ερωτα.... Αιντε.......μια παρτη εδω μεσα....... Και απορω και με την ανοχη των συντονιστων........επιλεκτικη και στα ορια του επιληψιμου!!!!!! |
|
 | |
 led6 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 523 Ηλικία: 23 Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΟΡΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Registration date: 14/07/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:32 pm | |
| | boukoumtsa έγραψε: | Και καλύτερα να μη μας δει ποτέ. Και τούμπαλιν.
Τόσα έχουν γίνει λόγω της βίας, ζωές έχουν χαθεί, μάτια, νέα παιδιά έχουν καταστρέψει τη ζωή τους και όμως το ίντερνετ εξακολουθεί να γεμίζει με ανεύθυνα λόγια και από τις 2 πλευρές. Μέχρι που μια μέρα θα την πληρώσει πάλι κάποιος άσχετος/αθώος "Θοδωρής" που απλώς σκέφτηκε να περάσει μια Κυριακή με την ομάδα του. Συνεχίστε. |
ωραια!ναι!μπραβο!!ωραια τα λες φιλε μου(δεν ειρωνευομαι)..μαζι σου!αλλα να περασουμε και σε καμια πραξη..??εχω βαρεθει να τα ακουω..ολοι τα ιδια λετε και λεμε..αλλα οπου παω πετρες τρωω..και ψαχνω και το γιατι..και πες εγω εχω μια χ,ψ οριμοτητα και δεν θα στην πεσω οταν θα ερθεις..στον αλλο ομως που δεν ειναι σαν κι εμενα τι θα πεις?ειναι ωραια να μιλας εκ του ασφαλους και να κανεις κυρηγμα για κατι το οποιο "εσυ" ξεκινησες..αλλα δεν ειναι συναμα και ειρωνια?και το γαματο της υποθεσης ειναι πως αν ερθετε και ολα πανε καλα και κυλησουν ολα ηρεμα καποιοι δικοι σας ΦΛΩΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ..καταλαβες τωρα που ποναμε?στην μαλακια που εχει ο καθενας στο κεφαλι του..και αυτο ειναι κατι που ποτε δεν θα σβησει.. |
|
 | |
 ayuto PAS Pro Member
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:34 pm | |
| η κοντρα μας με τους Παναιτωλικους ηταν και ειναι παντελονατη ανεκαθεν!!!απο την στιγμη που εγιναν επεισοδια εκ μερους σας στην Ροδο ανευ αιτιας κ λογου χανοντας ενα παλικαρι το ματι του( καθοσον εισασταν και πολοι παπαπανω),αυτα επρεπε οι φιλοι του ΟΦΗ να τα περιμενουν....... O φιλαθλος κοσμος του ΠΑΣ πολυ σπανια εχει παρεκτραπει....αυτο νομιζω οτι κατι λεει |
|
 | |
 proedrini Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1582 Τόπος: Ηρακλειο Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Registration date: 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:40 pm | |
| Tωρα παριστανεις το χαζο η εισαι???????? Δηλαδη να λεμε παλι τα ιδια???????? Κοιτα να δεις φιλαρακι για να λεμε αληθειες..... Αυτο που εγινε στα Γιαννενα ηταν καταπτιστο....ελεεινο....οτι θες....ενα παληκαρι εχασε το ματι του,πολλοι κολυμπησαν και πολλοι ξυλοφορτωθηκαν......απο μια μαλακια...λιγων..... Λιγοι ηταν και αυτοι που ηταν ολη νυχτα εξω απ το ξενοδοχειο της αποστολης του ΟΦΗ και κορναραν και τραμπουκιζαν κλπ κλπ....... Ομως αφου σου αρεσουν τα παντελονατα......πες μου ποιος συντηρει την κοντρα....και αν ο λογος που την συντηρει ειναι το ματι.....η' οι μεταξυ σας οπαδικες κοντρες.....και το γεγονος οτι ο ΠΑΣ απο το μπαραζ και μετα...δεν ηταν στην καλυτερη του κατασταση....και εψαχνε ενα εχθρο.....ενα αποκουμπι.....να πιαστει απο καπου και να ριξει ευθυνες για το εσωτερικο μπαχαλο?????? Λεω κατι ψεματα απ ολα αυτα?????? Απαντησε μου ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ......οπως ζητας......αλλωστε. |
|
 | |
 led6 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 523 Ηλικία: 23 Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΟΡΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Registration date: 14/07/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:46 pm | |
| | ayuto PAS έγραψε: | | η κοντρα μας με τους Παναιτωλικους ηταν και ειναι παντελονατη ανεκαθεν!!! |
μπορει επιφανιακα να "μισιομαστε"(πλεον οχι οπως καποτε) αλλα κατα βαθος σεβομαστε κ γουσταρουμε ο ενας τον αλλο..αυτο πιστευω |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:50 pm | |
| |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:52 pm | |
| πραγματικά με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι θα θρηνήσουν πάλι.. _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 ayuto PAS Pro Member
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:56 pm | |
| Και βεβαιως συντηρουμε την κοντρα και το δεχομαι..... Ο λογος ειναι για το παλικαρι και για τα τοτε επεισοδια στην Ροδο,δηλαδη τι πιστευεις οτι επειδη μας ριξατε κατηγορια το κραταμε μανιατικο.....Γιατι αμα θυμηθεις καλυτερα ο ΠΑΣ ανεβοκατεβηκε κατηγορια 2 φορες κ πλεον το εχουμε συνηθισει αρα ατοπο αυτο που εγραψες,και ουτε πιστευαμε οτι εφταιγε ο τοτε προεδρος (ΚΟΛΕΜΠΑΣ,για αλλα πραγματα εφταιγε) για τον υποβιβασμο μας,καθοσον και τις 2 χρονιες που ανεβηκαμε πεσαμε καθαρα απο το παρασκηνιο... |
|
 | |
 boukoumtsa Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1404 Ηλικία: 31 Τόπος: Γεντί Κουλέ Ομάδα:  Registration date: 28/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ομίλου Πασγιαννενάδα Τρι Nov 23, 2010 8:57 pm | |
| led6 αν δεις αναφέρομαι σε 2 πλευρές και εννοώ τους ΟΦΗτζήδες και τους ΠΑΣολέδες (μιας και προηγήθηκαν μερικά ποστ στην προηγούμενη σελίδα). Οπότε, δε σου κάνω κανένα κήρυγμα, ούτε σε εσένα ούτε σε κάνεναν. Να ταρακουνήσω όσους διψάνε για αίμα θέλω (το ίδιο που μου κάνει). (τι διάολο, όλο σελίδες παίρνω) |
|
 | |
|