|
|
| Είναι σωστό; | | ΝΑΙ | | 91% | [ 11 ] | | ΟΧΙ | | 8% | [ 1 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 12 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 aoktshs777 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1684 Ηλικία: 19 Τόπος: ΚΑΒΑΛΑ...Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ!!! Ομάδα:  Ομάδα: Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά Registration date: 06/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Παρ Feb 06, 2009 10:30 pm | |
| ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!! |
|
 | |
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 4973 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Παρ Feb 06, 2009 10:31 pm | |
| Είπαμε αύριο. Θέλω να δω τι πιστεύετε ότι είμαι πρώτα  |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Παρ Feb 06, 2009 11:57 pm | |
| Ένα θα πω... Η ομάδα του Beta τραβάει κουπί... :tese: |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:00 am | |
| | kronios έγραψε: | Ένα θα πω... Η ομάδα του Beta τραβάει κουπί... :tese: |
Χμμμ....προστέθηκε και άλλη ομάδα στις επιλογές μου... :lol: |
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1684 Ηλικία: 19 Τόπος: ΚΑΒΑΛΑ...Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ!!! Ομάδα:  Ομάδα: Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά Registration date: 06/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:05 am | |
| | kronios έγραψε: | Ένα θα πω... Η ομάδα του Beta τραβάει κουπί... :tese: |
ΡΕ ΚΡΟΝΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ??? Η ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ??? |
|
 | |
 thyellara-5 Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1353 Τόπος: K A L A M A T A Ομάδα:  Ομάδα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ Registration date: 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:06 am | |
| μαγκες εγω θα ελεγα να μη μας πει ο Beta τι ομαδα , προτεινω τα εξης : 1)Να συμετεχει στο διαγωνισμο χωρις να δηλωσει ομαδα και σημα (σαν την ομαδα του θωμα δεν ακουγεται ?  ) 2) να μας μη μας πει τι ομαδα ειναι γιατι μετα ,(σοβαρα τωρα) θα κομπλαρω να μιλησω ασχημα για την ομαδα του (πχ αν ειναι Ατρομητος και αρχισουμε να μπινελικομαστε θα κολωσω να βρισω την ομαδα του αντμιν πανω σε ενα καβγα για το ματσ κτλ) δεν ξερω αν οι αλλοι πιστευετε το ιδιο ,  :?: _________________ ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ
|
|
 | |
 thyellara-5 Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1353 Τόπος: K A L A M A T A Ομάδα:  Ομάδα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ Registration date: 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:07 am | |
| και για να σας κουφανω , δεν πιστευω οτι ειναι Καβαλα ,  _________________ ΜΑΥΡΗ ΓΕΡΑ
|
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:09 am | |
| | thyellara-5 έγραψε: | μαγκες εγω θα ελεγα να μη μας πει ο Beta τι ομαδα , προτεινω τα εξης :
1)Να συμετεχει στο διαγωνισμο χωρις να δηλωσει ομαδα και σημα (σαν την ομαδα του θωμα δεν ακουγεται ? )
2) να μας μη μας πει τι ομαδα ειναι γιατι μετα ,(σοβαρα τωρα) θα κομπλαρω να μιλησω ασχημα για την ομαδα του (πχ αν ειναι Ατρομητος και αρχισουμε να μπινελικομαστε θα κολωσω να βρισω την ομαδα του αντμιν πανω σε ενα καβγα για το ματσ κτλ)
δεν ξερω αν οι αλλοι πιστευετε το ιδιο , :?: |
ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ..... ΤΟΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:10 am | |
| | thyellara-5 έγραψε: | μαγκες εγω θα ελεγα να μη μας πει ο Beta τι ομαδα , προτεινω τα εξης :
2) να μας μη μας πει τι ομαδα ειναι γιατι μετα ,(σοβαρα τωρα) θα κομπλαρω να μιλησω ασχημα για την ομαδα του (πχ αν ειναι Ατρομητος και αρχισουμε να μπινελικομαστε θα κολωσω να βρισω την ομαδα του αντμιν πανω σε ενα καβγα για το ματσ κτλ)
|
Δεν είμαι τέτοιος τύπος...Όπως είδες έχω μια στάση ουδετερότητας Οπότε δεν παρεξηγούμε αρκεί αυτά που θα πουν είτε για εμένα είτε για την ομάδα μου να έχουν και κάποια βάση...
| Παράθεση: | ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ..... ΤΟΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! |
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Betafans στις Σαβ Feb 07, 2009 12:10 am, 1 φορά |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:10 am | |
| Εγώ επειδή υποπτεύομαι τι ομάδα είναι και τον έχω ταυτίσει μ' αυτήν, δεν θα με πειράξει η ομολογία του... Δεν αναρωτιέστε γιατί έβαλε μ' αυτή τη σειρά τις ομάδες;  |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:11 am | |
| | kronios έγραψε: | Εγώ επειδή υποπτεύομαι τι ομάδα είναι και τον έχω ταυτίσει μ' αυτήν, δεν θα με πειράξει η ομολογία του...
Δεν αναρωτιέστε γιατί έβαλε μ' αυτή τη σειρά τις ομάδες;  |
Ανάλογα με την κινητικότητα που υπήρχε πριν από 2 μήνες...Οι πιο παλιοί θυμούντε. |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:12 am | |
| | thyellara-5 έγραψε: | και για να σας κουφανω , δεν πιστευω οτι ειναι Καβαλα ,  |
Κι εγώ πιο πολύ γιια Δόξα Δράμας τον κόβω...  |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:13 am | |
| | kronios έγραψε: | | thyellara-5 έγραψε: | και για να σας κουφανω , δεν πιστευω οτι ειναι Καβαλα ,  |
Κι εγώ πιο πολύ γιια Δόξα Δράμας τον κόβω...  |
Γι αυτό το ετοίμασα το φόρουμ...Να είναι έτοιμο για του χρόνου που θα ανέβει η Δόξα :lol: :lol: :lol: |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:14 am | |
| Πάντως εδώ που τα λέμε κι ο Αγροτικός φέτος κουπί τραβάει... :P Αλλά από την άλλη, δεν πάει για άνοδο...  |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: Διαγωνισμός Σαβ Feb 07, 2009 12:15 am | |
| | kronios έγραψε: | Πάντως εδώ που τα λέμε κι ο Αγροτικός φέτος κουπί τραβάει... :P
Αλλά από την άλλη, δεν πάει για άνοδο...  |
Δυστυχώς και τον συμπαθώ πολύ (λέω να αρχίσω να παραπλανώ λιγάκι :lol: ) |
|
 | |
|