| | (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης | |
|
|
| Ποιος θα το πάρει..? | | Αθλετικ Μπιλμπαο | | 80% | [ 4 ] | | Αθλετικο Μαδρίτης | | 20% | [ 1 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 5 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20030 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Παρ Apr 27, 2012 11:10 am | |
| 9 Μαϊου στο Βουκουρέστη Μπιλμπάο-Ατλέτικο, ο 12ος «εμφύλιος» (vds) |
|
 | |
 john gate-5- Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7538 Ηλικία: 18 Τόπος: Κατερίνη Ομάδα: Πιερικός
Registration date: 27/11/2009
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Παρ Apr 27, 2012 11:15 am | |
| |
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 777 Τόπος: Ρόδος Ομάδα:  Ομάδα: Είμαι Διαγόρας, παίζω για την Νίκη. Registration date: 24/12/2011
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Παρ Apr 27, 2012 1:54 pm | |
| Μα φυσικά ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ |
|
 | |
 boukoumtsa Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1402 Ηλικία: 31 Τόπος: Γεντί Κουλέ Ομάδα:  Registration date: 28/09/2009
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Παρ Apr 27, 2012 2:38 pm | |
| |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11150 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Παρ Apr 27, 2012 2:42 pm | |
| Euskadi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 777 Τόπος: Ρόδος Ομάδα:  Ομάδα: Είμαι Διαγόρας, παίζω για την Νίκη. Registration date: 24/12/2011
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 9:20 pm | |
| 2-0 η Ατλετικο Μαδριτης στο 34' με 2 γκολ του μεγάλου Φαλκάο.Παμε μωρη Ατλετικο!!! Δικο μας το Europa!!! |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11150 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 9:51 pm | |
| Αυτός ο Φαλκάο είναι μια ομάδα μόνος του, και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ καλά στημένη στο γήπεδο, δίκαιο το 2-0 στο ημίχρονο. Να δούμε και το δεύτερο τώρα. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 10:27 pm | |
| Ακομα 10 λεπτά έμειναν. Η Μπιλμπάο πιέζει ενώ στο 80' η Ατλετικο Μαδριτης ειχε δοκάρι με τον... Φαλκάο. |
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 10:29 pm | |
| |
|
 | |
 Michael Team Moderator

| Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 10:42 pm | |
| Δεν τους έβγαινε τίποτα τους Βάσκους, αυτά έχει η μπάλα, να φτάσεις στην πηγή και να μην σου βγαίνει τίποτα. Εντάξει η Ατλέτικο ομαδάρα, και έχει παικταράδες, δίκαια το σήκωσε. Σε τελικούς μετράει πολύ η ποιότητα, ο χαρακτήρας και η εμπειρία, και φυσικά η τύχη. Τα είχε όλα η Ατλέτικο, αντίθετα οι Βάσκοι έχουν μέλλον. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|
 | |
 roni4 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 820 Ηλικία: 17 Τόπος: Ηράκλειο Ομάδα:  Registration date: 13/02/2010
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 10:53 pm | |
| Πραγματικα ποιος δεν ονειρευεται την ομαδα του σαν την Μπιλμπαο..? Εναν τρελο στον παγκο..και 18 ντοπιους Βασκους... Ο τροπος που αντιμετωπισαν την ηττα,δειχνει σε ολους γιατι αξιζει να παιζεις με παιδια του τοπου σου...ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... Αυτοι οι "κλαψιαρηδες" σημερα κερδισαν εκατομμυρια οπαδους.. |
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 10:57 pm | |
| Ασε τους λυπήθηκα αν και ειμια Ατλ. Μαδριτης. Ειδικά αυτός ο Μουνιαϊν απαρηγορητος. Συμφωνω σε οσα λεει ο Michael, η Μπιλμπάο έχει πάρα πολύ μέλλον μπροστά της. |
|
 | |
 roni4 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 820 Ηλικία: 17 Τόπος: Ηράκλειο Ομάδα:  Registration date: 13/02/2010
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 11:10 pm | |
| Εγω απο δω και περα υποστηριζω Μπιλμπαο... Οχι για κανεναν αλλον λογο,απλα επειδη ειναι ΟΜΑΔΑ... Ετσι θελω να δω μια μερα τον ΟΦΗ,κι ας παλευει για σωτηρια καθε χρονο.. |
|
 | |
 billbong 6 Expert Member
 | Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 11:21 pm | |
| Μπιλμπάο=Διαγόρας(Φετινός, απο αποψη αναδειξης και εμπιστοσυνης νεων παιδων απο τα Δωδεκανησα και κατα 90% της Ρόδου.) |
|
 | |
 Michael Team Moderator

| Θέμα: Απ: (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης Τετ Μαϊος 09, 2012 11:52 pm | |
| Οι Βάσκοι είναι τελείως ξεχωριστή και περίεργη υπόθεση από τους άλλους Ισπανούς, και καμία σχέση με τους Γάλλους. Αυτό που είδαμε σήμερα, το πόσο δένονται, τι πάθος έχουν και τι αγάπη για την ομάδα τους, για την πατρίδα τους, είναι χαρακτηριστικό τους. Λειτουργούσαν χρόνια με συμβόλαιο τιμής να αγωνίζονται μόνο Βάσκοι με τις ομάδες τους, τους έλεγαν οπισθοδρομικούς, εγώ ξέρω ότι άμα είχαν εθνική ομάδα θα χτύπαγε 4άδα σε EURO γιατί έχουν βγάλει και βγάζουν σπουδαίους παίκτες. Τους συμπαθώ πολύ, τους έχω ζήσει και λιγάκι, άμα πιάσουν την γλώσσα τους δεν καταλαβαίνεις γρι, άμα τους πετύχεις σε καβγά καλύτερα μην μπεις στην μέση, άμα δεν σου αρέσει το ξύδι η κουζίνα τους θα σε στείλει άσχημα, ακόμα και στον καφέ το βάζουνε που λέει ο λόγος. Ωραία φάση οι Βάσκοι. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|
 | |
| | (ΤΕΛΙΚΟΣ) Αθλετικ Μπιλμπαο - Αθλετικο Μαδρίτης | |
|