| | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 vour Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2339 Ηλικία: 101 Τόπος: Στο νησί των φαιάκων,με τα καντούνια τα στενά και τσι όμορφες κοπέλες Ομάδα:  Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Registration date: 11/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Παρ Apr 10, 2009 12:25 pm | |
| [quote="thyellara-5"] | vour έγραψε: | ok υπαρχει και ενα ακομη προβλημα που θα μεινω;;;;; εγω παντως θελω εκαλη δεν ξερω τι θα κανετε μαζευτε λεφτα απο τωρα και αγοραστε σπιτι στην εκαλη |
ενταξει δε ζητας και πολλα
καμια βιλλιτσα ειναι ενταξει ? :P[/
ειναι ενταξει θυελλαρα αλλα θελω να εχει και πισινα αλλα απο οτι βλεπω δεν το κοβω να μενω εκε ιαρα θα παω να μεινω στο σπιτι του πιερικου1961 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα εε;;_________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 Pierikos1961 Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6814 Ομάδα:  Ομάδα: Pierikos Registration date: 04/11/2008
 | |
 | |
 KESARIANH*WARRIORS Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 115 Ομάδα:  Registration date: 08/04/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Παρ Apr 10, 2009 7:43 pm | |
| μεσα και εγω για 5*5...αν κανονησετε πειτε μου και εμενα να ξερω(18 ειμαι εγω)... |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Παρ Apr 10, 2009 7:51 pm | |
| Κι αν κάνετε διαγωνισμό στην κολύμβηση, υπολογίστε και τον vour. θα κάνει εντατική προπόνηση με τα μπρατσάκια στην πισίνα...  |
|
 | |
 vour Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2339 Ηλικία: 101 Τόπος: Στο νησί των φαιάκων,με τα καντούνια τα στενά και τσι όμορφες κοπέλες Ομάδα:  Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Registration date: 11/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Παρ Apr 10, 2009 11:04 pm | |
| εχω πεσει κατω απο τα γελια που τα βρησκεις ολα αυτα ορε πιερικε1961;; κανονισε οταν κατεβω αθηνα να βαλουμε μια κοντρα σε πλαστικες πισινες(θα σε σκισω ρε,με τα σουπερ μπρατσακια μου) καλα αφου δεν με θες εσυ θα παω να μεινω με τον σελλο δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα;; Edit:τωρα που το θυμηθηκα πιερικε1961 μηπως δεν σε αφηνει η γυναικα σου να με φιλοξενησεις;;σε τραβαει απο τη μυτη εε;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 PASantreas Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 703 Τόπος: Γιαννινα Ομάδα:  Registration date: 06/01/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Παρ Apr 10, 2009 11:17 pm | |
| τι εγινε κανονισαμε τιποτα??δεν κανονιζουμε κατι σαν τουρνε(  )για να γινει κανενα και εδω πανω γιατι εκει κατω χλωμο παρολο που εχουμε και σπιτι στο περιστερι(  ).... αντε να ζεσταινομαστε σιγα σιγα τοσα ωραια γηπεδα εχουμε εδω πανω... απο που να αρχισω και που να τελειωσω.... :sfirizo: :sfirizo: τωρα που μαστε σε φορμα.... ____________ ΖΑΓΟΡΙ fans |
|
 | |
 _KALOGREZA Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2160 Τόπος: KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ... Ομάδα:  Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Σαβ Apr 25, 2009 9:09 pm | |
| Λοιπόν μάγκες νομίζω ότι ήρθε η ώρα μιας και άνοιξε και ο καιρός πλέον για τα καλά να το κανονίσουμε το ρημάδι το τουρνέ ή τα φιλικά ματσάκια 8*8.Για αρχή όπως είχαμε πει πριν 3βδομάδες προτείνω να βρεθούμε για αύριο απόγευμα(5-6 νομίζω είναι καλή ώρα) να γνωριστούμε να τα πούμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να κανονίσουμε μπαλλίτσα.Συγγνώμη για το καθυστερημένο της ανακοίνωσης του ραντεβού(ά ρε sellos και μου είπες ότι θα το έθετες το θέμα το μεσημέρι).Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε στείλτε p.m. σε μένα και τον σελλό.Αν μαζευτούμε κάτω από 6 άτομα μάλλον καλύτερα να το αναβάλλουμε.Περιμένω ανταπόκριση. |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 2160 Τόπος: KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ... Ομάδα:  Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Κυρ Apr 26, 2009 3:41 pm | |
| Άκυρο για σήμερα αφού δεν υπάρχει η κατάλληλη συμμετοχή.Αλλά αν είναι να το κανονίσουμε μέσα στη βδομάδα(και καθημερινή απόγευμα μπορώ μετά την τετάρτη). |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Τετ Μαϊος 13, 2009 9:30 am | |
| τελικα φιλοι μου εχετε παιξει 5χ5 ή 8χ8? |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Τετ Μαϊος 13, 2009 9:17 pm | |
| Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1...  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Τετ Μαϊος 13, 2009 9:18 pm | |
| | Pierikos1961 έγραψε: | Μπαααα... Άντε μέχρι κανά ταβλάκι 1x1...  | εμεις εχουμε 15-16 ατομα που παιζουμε κατακαιρους 8χ8 κ ειναι ολοι εθνικοι!!!!!ναι ολοι εθνικοι κ ομως!!!!βγαλτε μια μικτη κοσμου(β εθνικης)κ οποτε θελετε κανουμε κανα φιλικο παιδες |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Πεμ Μαϊος 14, 2009 1:58 am | |
| Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται...  ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά. |
|
 | |
 Rossoblu Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1218 Ηλικία: 26 Τόπος: Aθήνα Ομάδα:  Ομάδα: Βέροια 1960-2003 Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Πεμ Μαϊος 14, 2009 2:02 am | |
| Θα ημουν μεσα αλλα δυστυχως θα ανεβω Βεροια για το παιχνιδι!Γιατι δεν το κανουμε σε μια νεκρη αγωνιστικα μερα; |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Πεμ Μαϊος 14, 2009 10:23 am | |
| | ANTIFA_KALOGREZA έγραψε: | Προς το παρόν και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να κανονίσουμε να παίξουμε μέσα στο μάη πιστεύω προέχει να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται μετά τον αγώνα στην πλατεία μπουρναζίου κατά τις 8.15-8.30 την ερχόμενη δευτέρα μετά τα ματς δηλαδή για καφεδάκι(κερνάνε οι πρωταθλητές εννοείται... ) και κουβέντα κι αν είναι το κανονίζουμε με εσάς αφού έχετε και έτοιμη ομάδα νομίζω δε θα είναι δύσκολο να μαζευτούμε 9-10 άτομα.Καλεσμένοι(πέρα από τους σίγουρους 3εθνικούς) όσοι ενδιαφέρεστε και από άτομα που ξέρω και που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον στο παρελθόν προσκαλώ τους: illiaskan,σελλό(αν και μάλλον θα πάει βόλο),όποιον γιαννιώτη μένει αθήνα(για να μην αδικήσω κάποιον),thyellaras, kalamata_ole, kaisariani_warrior, όποιον καρδιτσιώτη μένει αθήνα(και δεν πάει στη βέροια), giannix, zografou, ultras_ilisia, palios_4, και άλλα μέλη που μένουν αθήνα και ενδιαφέρονται.Σόρυ αν ξεχνάω κάποιον φίλο.Στείλτε p.m. να κανονίσουμε ή αν θέλετε ποστάρετε εδώ.Ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς και να γουστάρουμε κάνοντας χαβαλέ και να πούμε ο καθείς τα νέα του όπως θα έπρεπε να κάνουν οι οπαδοί που σέβονται την υπαρξή τους και δεν παρατάσονται πίσω από κανένα λαμόγιο-πρόεδρο για τον "στρατό" της εκάστοτε ανώνυμης εταιρίας που τους εκμεταλλεύεται στεγνά χωρίς μάλιστα να το γνωρίζουν και που σέβεται πάνω από όλα και αναγνωρίζει τα πολλά κοινά που έχει με τους οπαδούς των άλλων ομάδων.Τα λέμε παιδιά. | πω πω κψμ θα γινει η καφετερια  |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11113 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Πεμ Μαϊος 14, 2009 6:47 pm | |
| Έτσι βαρβατίλα... Καλή κίνηση παιδιά εγώ είμαι σύμφωνος, εάν έχω κανένα μπλέξιμο με την δουλειά και χάσω το παιχνίδι θα έρθω στον καφέ μόνο. Περιμένω λεπτομέρειες. Όσο για τον φίλο Rossoblu θα μπορούσαμε να μαζευτούμε και σε επόμενη φάση. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή. |
|
 | |
| | ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΩΝ 6*6 Η 8*8 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ | |
|