...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις] 5 2.3 3
Share | 

ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20055
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Τετ Jun 03, 2009 11:40 am

Μενδρινός: «Για αυτό επέλεξα τον ΠΑΣ»

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα εξήγησε ο Κώστας Μενδρινός, μιλώντας στη «SportDay». Ο 24χρονος μέσος υποστήριξε ότι αν τον ενδιέφεραν μόνο τα χρήματα, θα είχε γίνει παίκτης του Άρη. Αντίθετα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να αισθανθεί σημαντικός σε μια ομάδα. «Επαιξε μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΣ», είπε ο «Μένδρι». «Με τον τρόπο τους μου έδειξαν ότι δεν με ήθελαν», τόνισε αναφερόμενος στους Πειραιώτες.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Μενδρινός. (Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε στο σημερινό (03/06) φύλλο της «SportDay»):

Τρίτη βράδυ έκλεινες στον Αρη. Τετάρτη πρωί το σκεφτόσουν. Τετάρτη μεσημέρι υπέγραψες στον ΠΑΣ. Θέλεις να μας εξιστορήσεις λίγο τα γεγονότα;

«Επαιξε μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΣ. Και του προέδρου και κυρίως του προπονητή, του κ. Παράσχου, για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα. Αλλά δεν ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Το είχα σκεφτεί και περνούσε πολύ απ' το μυαλό μου. Τα έβαλα όλα στο τραπέζι και ήταν προσωπική μου απόφαση να συνεχίσω στον ΠΑΣ. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω τον Αρη, γιατί οι άνθρωποί του μου φέρθηκαν πραγματικά πολύ καλά».

Ποιους συμβουλεύτηκες πριν δώσεις την οριστική σου απάντηση;

«Είχα μιλήσει με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και η αλήθεια είναι ότι με επηρέασε ιδιαίτερα η άποψή του, επειδή τον εμπιστεύομαι πολύ. Σίγουρα και ο οικογενειακός μου κύκλος με επηρέασε. Κυρίως ο πατέρας μου, ο οποίος μου είπε ότι ίσως στον ΠΑΣ είναι καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια, τι γίνεται, αλλά εμπιστεύτηκα δύο–τρεις ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει για μένα».

Εγινε λόγος και για μεγαλύτερη οικονομική πρόταση από πλευράς Αρη σε σχέση με τον ΠΑΣ. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Τα λεφτά ήταν λίγο περισσότερα από τον Αρη και ήταν και για τριετές συμβόλαιο κλειστό. Σου εξασφάλιζε κάποιο καλό κομμάτι της ζωής σου, αλλά αν θέλεις κάποια παραπάνω πράγματα από τον εαυτό σου, μερικές φορές πρέπει να παραμελήσεις τα λεφτά. Αν μπορείς να πάρεις λίγο λιγότερα, αλλά να πας κάπου που θα αισθάνεσαι καλύτερα, νομίζω ότι αξίζει».

Θεωρείς ότι αυτή η μεταγραφή, από τον Ολυμπιακό στον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να αποδειχθεί πισωγύρισμα;

«Δεν νομίζω ότι είναι πισωγύρισμα, διότι μέσα από μια καλή χρονιά δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Γνωρίζουμε ότι έγινε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό. Τι συνέβη και αποχώρησες;

«Οντως έγινε μια πρόταση, αλλά θεώρησα ότι δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν με αντιπροσωπεύει, διότι σε αναλογία με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα μόλις ένα χρόνο και με μένα που βρίσκομαι 7-8 χρόνια, περίμενα κάτι καλύτερο από τους παράγοντες. Εν πάση περιπτώσει, ο καθένας κοιτάει το καλό το δικό του. Με τον τρόπο τους μου έδειξαν ότι δεν με ήθελαν».
Επιστροφή στην κορυφή Go down

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Παρ Jun 05, 2009 9:43 am

OΙ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΦΩΣ")
Απ’ ότι φαίνεται ο Χριστοβασίλης με τις κινήσεις που κάνει θα στείλει πολλές φορές τους φιλάθλους φέτος στο αεροδρόμιο. Και φυσικά τις κάμερες και τους αθλητικούς συντάκτες. Δεν ξέρουμε αν θα πέσουν τα τσιμέντα όπως έλεγε παλιά ο Αλέφαντος, αλλά το δρομολόγιο μέχρι την αίθουσα αφίξεων του «Βασιλεύς Πύρρος» θα το χορτάσουμε μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές. Η προηγούμενη «μεταγραφή αεροδρομίου» ήταν πέρσι με τον Λουτσιάνο. Πιο πριν δεν θυμόμαστε κάποια άλλη περίπτωση. Είχαμε πάει το 2006 όταν έφτασε ο «Μουντιαλικός» Σιρίλ Ντομορό (αδελφός του Ζιλ) που φέρονταν σαν στόχος του ΠΑΣ αφού είχε βγει και σχετική ανακοίνωση, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε, οπότε τζάμπα κόπο κάναμε. Επί Κολέμπα είχε ανακοινωθεί η άφιξη ενός ξένου παίκτη, που ο μάνατζερ είχε δώσει ψεύτικο βιογραφικό ότι τάχα έρχονταν από τη Μπαρτσελόνα (τότε δεν ήταν διαδεδομένο το διαδίκτυο για να γίνει επαλήθευση) και στην υποδοχή έγινε ένας χαμός.
Αυτός λοιπόν ο άσσος της….Μπαρτσελόνα (όπως είχε ανακοινωθεί τότε) από τις πρώτες προπονήσεις φάνηκε «παλτό» πολυτελείας και όπως ήρθε έφυγε. Έτσι πήγε στράφι και η υποδοχή που του κάναμε στο αεροδρόμιο. Πριν από την εποχή του διαδικτύου γίνονταν πολλές τέτοιες ιστορίες. Ο παίκτης αυτός, μας διαφεύγει και το όνομα μετά από τόσα χρόνια, είναι βέβαιο ότι ήρθε από κανένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και θα έπαθε πλάκα βλέποντας να τον περιμένει κόσμος στο αεροδρόμιο.
Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΣ κάνει καλές κινήσεις στα μεταγραφικά και οι παίκτες που αποκτήθηκαν θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Προσωπικά θα συμφωνήσουμε με αυτό που είπε προχτές ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ότι καλές είναι οι κουβέντες, αλλά καλύτερο είναι η εικόνα που θα παρουσιάσουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο.
Ήταν πολύ συγκινημένος ο «Ελέ» βλέποντας τόσο κόσμο να τον περιμένει στο αεροδρόμιο. Μέχρι και ειδικό σκηνικό στήθηκε με το σήμα του ΠΑΣ για να κάνει τις δηλώσεις. Πέρα από τις αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου, που μόλις πάτησε το πόδι του στην αίθουσα αφίξεων «πνίγηκε» στις αγκαλιές των φιλάθλων. Τέτοιες στιγμές θα ήθελαν να ζήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
«Τέτοιες στιγμές σε αεροδρόμιο μου θύμισαν τις εποχές του Ολυμπιακού» είπε ο διεθνής γκολκίπερ και θυμήθηκε έναν παλιότερο αγώνα στην Αθήνα που υπήρχαν 3000 φίλαθλοι του ΠΑΣ. Δεν το διευκρίνισε αν ήταν με τον Ολυμπιακό ή πιο παλιά με την Προοδευτική. Μάλλον θα εννοεί το ματς στη Ριζούπολη με τον Θρύλο τη σαιζόν 02-03 όπου πραγματικά έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Την ίδια σαιζόν ο «Ελέ» έπαιξε για τελευταία φορά στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ και μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα αυτού είχε ένα φραστικό επεισόδιο με τον τότε διευθυντή του ΠΑΣ και πρώην άσσο Ανδρέα Μπονόβα. Είχε κάνει μάλιστα και έξτρα δηλώσεις για το θέμα αυτό, καθώς έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος. Όμως περασμένα – ξεχασμένα. Είναι βέβαιο ότι ήταν μια παρεξήγηση της στιγμής και ο «κοντός» θα συναντήσει τον Ελευθερόπουλο για να τα πουν και από κοντά.
Και με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ο «Μπονό» γύρισε ανανεωμένος από την Αμερική, όπου πήγε με την ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο Ανδρέας έχει μοιράσει την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα, τόσο με τους βετεράνους του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΣ. Απ’ ότι τον είδαμε σε ένα παιχνίδι των κυανόλευκων το περασμένο καλοκαίρι στον Παρακάλαμο, διατηρεί την φόρμα του, όπως στα νιάτα του που ήταν πραγματικό «μηχανάκι».
Στα Γιάννινα θεάθηκε τις τελευταίες μέρες ο Τάσος Πάντος και ορισμένοι «τσίμπησαν» νομίζοντας ότι ήρθε να υπογράψει στον ΠΑΣ! Για να τους λύσουμε την απορία, ο Τάσος κατάγεται από το χωριό Κούρεντα των Ιωαννίνων και περνά εκεί κάποιες μέρες με ηρεμία και καθαρό οξυγόνο. Στα Γιάννινα έχει πολλά φιλαράκια και ειδικά με την οικογένεια του Γιάννη και Αλέκου Τάτση. Με τον δεύτερο ήταν και συμπαίκτης στην Προοδευτική.
Για τον Γιάννη Τάτση να σημειώσουμε ότι ακούγεται το όνομά του σαν μεταγραφικός στόχος της Δόξας Κρανούλας, αλλά δεν νομίζουμε ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό. Αν θελήσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, μπορεί να παίξει και σε ομάδα Β’ Εθνικής. Είναι γερά σκαριά οι Τάτσηδες και μπορούν να παίξουν μπάλα μέχρι τα σαράντα τους. Μια περίπτωση υπάρχει να παίξει στην Κρανούλα. Μόνο αν αποφασίσει να μείνει μόνιμα στα Γιάννινα, οπότε μπορεί να βοηθήσει και τη Δόξα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Δευ Jun 08, 2009 1:44 pm

Γ. ΜΠΕΛΑ: ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ

Οι πέντε πρώτες μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΣ με την απόκτηση των Ελευθερόπουλου, Μενδρινού, Ντιμπαλά, Ανδράλα, Βαγγελή κατά κοινή ομολογία ήταν κινήσεις ουσίας που ενθουσίασαν όλους τους Γιαννιώτες. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο παλιός άσσος Γιάννης Μπελά που μιλώντας στο gianninasports.gr τόνισε και τα εξής: «Εγώ προσωπικά δεν περίμενα ότι θα γίνονταν τόσο καλές και επιλεγμένες μεταγραφές και πραγματικά μ’ αυτά που έγιναν και με τους παίκτες που σκοπεύει να πάρει είναι βέβαιο ότι θα χτιστεί μια δυνατή ομάδα που θα παλέψει με αξιώσεις για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία». Ακόμα ο Γιάννης Μπελά υπογράμμισε: «Μας εξέπληξε ευχάριστα η διοίκηση με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της και βλέπω να υπάρχουν καλές προοπτικές για το μέλλον. Εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και στον Γιώργο Παράσχο, τον οποίο είχα και εγώ προπονητή στα Γιάννινα και ξέρω ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά, άριστα θα έλεγα, τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
Για το πώς βλέπει τον ΠΑΣ στη νέα σαιζόν ο πρώην σπουδαίος άσσος του «Άγιαξ» σημείωσε: «Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε καλή ομάδα και να μη έχουμε κανέναν ανάγκη στο πρωτάθλημα. Στόχος πρέπει να είναι βασικά η παραμονή στην κατηγορία και αφού γίνει αυτό θα παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Ο Παράσχος είναι ένας προπονητής που δεν παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και γι’ αυτό πιστεύω ότι φέτος θα δούμε την ομάδα όχι μόνο να παίρνει αποτελέσματα, αλλά να παίζει και καλό ποδόσφαιρο». Για το αν η ομάδα χρειάζεται και άλλες ενισχύσεις ο Γιάννης Μπελά δήλωσε: «Αυτό το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας ο Γιώργος Παράσχος. Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπέρ των πολλών μεταγραφών, αλλά υπέρ των κινήσεων ουσίας. Να πάρουμε παίκτες εκεί που πονάμε και θέλουμε ενισχύσεις. Σίγουρα κάποιες μεταγραφές ακόμα θα πρέπει να γίνουν. Απλά να προσθέσω ότι από πέρσι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που με ορισμένους υπήρξα και συμπαίκτης, που μπορεί να παίξουν στην σούπερ λίγκα και μάλιστα να διακριθούν».

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Παρ Jun 12, 2009 8:36 pm

Μια δεύτερη ευκαιρία

Των ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΜΠΟΥ
Από τους ειδήμονες της Β' Εθνικής έχει χαρακτηριστεί ως «σούπερ παίκτης» για την κατηγορία. Το παραπάνω αναμφίβολα, αντί να κολακεύει, πληγώνει τον εγωισμό του Δημήτρη Σιαλμά.
Αλλωστε τα προσόντα του είναι αδιαμφισβήτητα, απλά ίσως και ο ίδιος να μην έχει διαχειριστεί όσο καλά θα έπρεπε τις ικανότητές του.
Η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα φαντάζει ως «συμπλήρωμα» των υπόλοιπων εξαιρετικών κινήσεων που έχουν γίνει. Οι μόνοι που δεν το πιστεύουν αυτό είναι ο ίδιος και ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έδωσε άμεσα τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του. Και το σίγουρο είναι πως στο πρόσωπό του δεν βλέπει μια εναλλακτική, αλλά μια μόνιμη λύση, γνωρίζοντας πως ο ΠΑΣ ως νεοφώτιστη ομάδα πρέπει να παίξει τους αντιπάλους του με «κρυφά χαρτιά».
Και ο Σιαλμάς είναι ένα τέτοιο κρυφό χαρτί, αφού παίζει με την ίδια ευκολία σε δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, ταιριάζοντας γάντι σε αυτό το 4-2-3-1 που έχει στο μυαλό του ο Παράσχος για τη νέα χρονιά.
Το «μοιραίο» γκολ και ο Λίνεν
Ολα ξεκίνησαν σε εκείνο το παιχνίδι Κυπέλλου του Εθνικού Αστέρα με τον Πανιώνιο τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2005, με τον 19χρονο τότε Σιαλμά να αποκλείει με δικό του γκολ τους Νεοσμυρνιώτες στο 89'.
Το καλοκαίρι ο Πανιώνιος τον απέκτησε, ωστόσο ο μικρός δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον Λίνεν. Ισως γιατί κάποια στοιχεία έπαρσης στο χαρακτήρα του δεν άρεσαν στον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος όμως πίστευε στα προσόντα του. Τον Ιανουάριο ο γόρδιος δεσμός με τον Πανιώνιο λύθηκε, ο Σιαλμάς έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΣ, δεν τα κατάφερε, πήγε στον Εθνικό, όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο του, και πλέον για τα επόμενα δύο χρόνια του δίνεται η δεύτερη ευκαιρία.
«Υπήρξαν και το Δεκέμβριο διαπραγματεύσεις με την ομάδα, αλλά δεν έγινε κάτι. Οι κυριότεροι λόγοι που επέλεξα τον ΠΑΣ ήταν ο πρόεδρος που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και ο κόσμος. Πρέπει να μείνουμε γρήγορα στην κατηγορία και μετά να πάμε για ό,τι καλύτερο» είπε χθες με το που πάτησε το πόδι του στην πόλη της Ηπείρου, με σαφώς πιο ώριμες σκέψεις να κυριαρχούν στο μυαλό του
DNA
Ονομ/μο: Δημήτρης Σιαλμάς
Εθνικότητα: Ελληνας
Ημερ. γέννησης: 19-6-1986
Υψος: 1,75 μ.
Βάρος: 72 κ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2004-05/Ατρόμ. Χαλανδρίου
2005-06/Εθν. Αστέρας
2006-07/Πανιώνιος
2007-08/Πανιώνιος
2008-09/Πανιώνιος
20087-09/Εθνικός
ΣΕΖΟΝ/ΣΥΜΜ./ΓΚΟΛ
2004-05/-/-
2005-06/17/3
2006-07/7/-
2007-08/13/4
2008-09/-/-
2008-09/15/5

goalday.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Δευ Jun 15, 2009 8:09 pm

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ - Ελέ: "Στην Εθνική μέσω ΠΑΣ"
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απαντά στις ερωτήσεις σας και οι αποκρίσεις του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλά για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, για το παρελθόν του στον Ολυμπιακό και δεν κρύβει την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά: «Θα ήταν ευχάριστο να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».
Παράλληλα αναφέρεται στις εμπειρίες του από το Καμπιονάτο ενώ τονίζει πως στόχος του είναι η επιστροφή στην εθνική ομάδα, μέσω μιας καλής χρονιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι απαντήσεις του Δ. Ελευθερόπουλου στις δικές σας ερωτήσεις:
-Θα ήθελα να ρωτήσω Δημήτρη τα εξής: Ποιοι είναι οι λόγοι που έφυγες από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έπαιξες ποτέ τελικά στη Μίλαν, τι γνώμη έχεις για τον Αντώνη Νικοπολίδη και αν θεωρείς πως αδικήθηκες στις συγκρίσεις με αυτόν. (Φώτης Δεληγιάννης).
«Εφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω πως το κάθε πράγμα κάνει τον κύκλο του. Πέρασα 8 υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και αυτό το πράγμα τη δεδομένη στιγμή έκανε τον κύκλο του και έφυγα. Οσον αφορά το γιατί δεν έπαιξα στη Μίλαν, τότε πήρανε τον Κάλατς και δεν ήθελα να κάνω τον τρίτο τερματοφύλακα, ήθελα να παίξω και πήγα στη Ρόμα. Ασχετα αν δεν τα κατάφερα τελικά εκεί. Για τον Αντώνη Νικοπολίδη η καριέρα του τα λέει όλα, είναι από τους πιο σταθερούς και σοβαρούς τερματοφύλακες, είναι σπουδαίος. Δεν νομίζω να αδικήθηκα όχι, όταν αναφέρονται σε μας τους δύο, μιλούν για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας ως τερματοφύλακας».
-Δημήτρη καταρχάς καλώς ήρθες στον ΠΑΣ και καλή επιτυχία στην ομάδα. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που ήρθες στον ΠΑΣ και 2ον αν ακόμα είσαι Ολυμπιακός και αν ναι τι θα έκανες σε παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που ο ΠΑΣ ήθελε τους 3 βαθμούς για παραμονή στην κατηγορία και ο Ολυμπιακός 3 βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα? (Κώστας Corfu).
«Για να έρθω στον ΠΑΣ μέτρησαν πράγματα που τα έχω ξαναπεί άλλωστε: Η προσέγγιση των ανθρώπων του ΠΑΣ, που έδειξαν πόσο με θέλουν, ο προπονητής που έχει ο κ. Παράσχος, με τον οποίο πάντα ήθελα να συνεργαστώ και ο λαός του, που έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο. Οσον αφορά για το δεύτερο σκέλος, το να σκέφτεσαι το χέρι που σε ταΐζει είναι το σημαντικότερο πράγμα. Την ώρα του αγώνα σταματά το συναίσθημα και παίζεις για την ομάδα σου και τους στόχους της».
-Δημήτρη καταρχάς καλή επιτυχία στον ΠΑΣ. Ήθελα να σε ρωτήσω αν σου έκανε πρόταση κάποια ομάδα με μεγάλο χρηματικό ποσό θα άφηνες τον ΠΑΣ και μάλιστα αν ήταν σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση για να πας σε αυτήν την ομάδα, όποια και να ήταν Ή θα παρέμενες στον ΠΑΣ; Και 2ον αν ο Ολυμπιακός σου έκανε πρόταση να γυρίσεις ως βασικός τερματοφύλακας με ικανοποιητικό ποσό για σένα θα γυρνούσες; Ή θα παρέμενες στον ΠΑΣ; (Κώστας από Κέρκυρα).
«Δεν έχει παίξει ποτέ πρωτεύον ρόλο το οικονομικό στις αποφάσεις μου. Και από όποιες ομάδες έφυγα πριν τη λήξη του συμβολαίου μου δε διεκδικούσα χρήματα παραπάνω, ούτε και τα δεδουλευμένα. Για τη δεύτερη ερώτηση, είναι υποθετικό εντελώς. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΣ, τι θα συμβεί στο μέλλον δεν το ξέρω. Αυτό που θέλω είναι να ικανοποιηθεί ο κόσμος του ΠΑΣ και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
-Kαλησπέρα! δυο ερωτήσεις να κάνω: 1) αν διαπίστωσες διαφορές στον τρόπο προπόνησης των τερματοφυλάκων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία; 2) τι προσδοκάς από την νέα καριέρα σου στον ΠΑΣ; ευχαριστώ για τη φιλοξενία καλωσόρισες Ελέ στην ομάδα μας! (Mixalis Vas)
«Είναι τεράστιες οι διαφορές. Διαφορετική η σχολή και η νοοτροπία, αλλά και η φιλοσοφία είναι τελείως διαφορετική στην Ιταλία, όχι μόνο με την Ελλάδα αλλά και με όλη την Ευρώπη. Εμαθα αρκετά πράγματα και έγινα καλύτερος ως παίκτης, Προσδοκώ απλά πράγματα. Να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο, γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Τους στόχους της διοίκησης και του ΠΑΣ».
-Γεια σου Δημήτρη και καλωσήρθες πίσω στην Ελλάδα. Πριν κάποια χρόνια έφυγες από την Ελλάδα για να αναζητήσεις μια καλύτερη τύχη στα γήπεδα του εξωτερικού και σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, αυτό της Ιταλίας. Τι πιστεύεις ότι κέρδισες σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος από αυτή την εμπειρία?
Y.Γ. Πριν από κάποια χρόνια (2001) είχα έρθει στου Ρέντη και μου είχες δώσει τα γάντια σου. Ακόμα υπάρχουν σε εξέχουσα θέση κρεμασμένα στον τοίχο του σπιτιού μου. Σ´ευχαριστώ... (Μάνος Καρράς από Πειραιά).

«Κέρδισα πολλά πράγματα, σημαντικά πράγματα και στους δύο τομείς, βελτιώθηκα και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Σε συνδυασμό βέβαια με το ότι βλέπεις αλλιώς τα πράγματα στα 25 σου. Νομίζω ότι ωρίμασα, ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος. Να σαι καλά φίλε μου Μάνο και σε ευχαριστώ και εγώ».
-Καλησπέρα Δημήτρη Ελευθερόπουλε και καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Ερώτηση #1: Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι οι τραυματισμοί σου -το τελευταίο διάστημα, αλλά και γενικότερα- δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και ότι αυτό θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθειά σου να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο με τα χρώματα του ΠΑΣ. Ισχύει ή είναι απλά ...κακεντρεχή σχόλια; Ερώτηση #2: Ποτέ σου δεν έκρυψες ότι ένας απ' τους λόγους που επέστρεψες στην Ελλάδα είναι η επιθυμία σου να διεκδικήσεις και πάλι τη θέση σου στην Εθνική Ελλάδος. Πιστεύεις ότι αυτό είναι εφικτό να γίνει μέσω του ΠΑΣ Γιάννινα ή ο ΠΑΣ είναι απλά ένα "σκαλοπάτι" για κάτι μεγαλύτερο, δεδομένου ότι τα 32 χρόνια για έναν τερματοφύλακα δεν είναι ..."απαγορευτική" ηλικία; (Κλεάνθης Γέπης).
«Γενικότερα ένας άνθρωπος που έχει πολλά χρόνια καριέρας έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά το να παίζεις πέντε χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα σημαίνει ότι αυτά τα προβλήματα δεν ήταν στο μέγεθος αυτό που να με αποτρέψουν από το να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Οσο για την Εθνική ομάδα, δεν έκρυψα ποτέ την επιθυμία μου να ξαναπαίξω και πιστεύω ότι είναι εφικτό να επιτευχθεί μέσω του ΠΑΣ».
-geia sou dimitri ithela na se rwtisw giati efyges apo ton olimpiako kai an metaniwses pou efyges? kai an pikrafikes gia to goal tou champions league me ton aera? Eyxaristo. (Τάσος Πουλόπουλος).
«Το γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό το απάντησα και πριν. Οσο για το γκολ εκείνο από τη Γιουβέντους, φυσικά και πικράθηκα και όπως χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού. Ηταν φυσιολογικό μετά από τόση προσπάθεια να στενοχωρηθούμε όλοι για εκείνη τη στιγμή. Για μένα όμως δεν αλλάζει το κίνητρο μου, που είναι πάντα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με όποια ομάδα και να αγωνίζομαι».

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Δευ Jun 15, 2009 8:11 pm

-ΕΛΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΜΕ ΝΙΚΗ Ο ΠΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΕΦΑ ΕΝΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΡΕΦΕΡΙ.... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ; ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ. Η ΛΕΣ ΠΕΦΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΙ Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΛΗΣ. (Βασίλης Μίχος)
«Το απάντησα και πριν αυτό Βασίλη. Τα συναισθήματα υπάρχουν μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι».
-ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. (Γιάννης Δρούγιας).
«Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη να είσαι καλά».
-Με λένε Κώστα και μένω στην Πετρούπολη. Δεν είμαι ούτε Ολυμπιακός ούτε ΠΑΣ αλλά για τους δεύτερους πιστεύω πως είναι αρκετά αξιόλογη ομάδα. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και σαν δεύτερη ομάδα υποστηρίζω τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Θέλω να σου κάνω δύο ερωτήσεις α)Τι ομάδα είσαι και β)Αν είχες κάποια άλλη πρόταση από κάποια άλλη ελληνική ομάδα και γιατί επέλεξες τον ΠΑΣ. (Κωνσταντίνος Μεχλιζόγλου).
«Ποια ομάδα υποστηρίζω είναι γνωστό. Είχα μιλήσει με ακόμα τρεις ομάδες αλλά ο τρόπος προσέγγισης του ΠΑΣ και οι άνθρωποί του που με προσέγγισαν με κέρδισαν. Οσο για τις ομάδες δεν έχει σημασία να τις πω, έχω αναφερθεί».
-KALIMERA, THOMAS HAIDOS ONOMAZOMAI POS FANTAZESAI TIN STIGMI POU THA KATHESAI KATO APO TA DOKARIA TOU PAS SE ENA STADIO KARAISKAKI KATAMESTO!!!!!! TIN ORA TOU AGONA POIA PISTEYEIS OTI THA EINAI TA SINAISTHIMNATA SOU??????? MIPOS TELIKA PARASIRTHEIS APO AYTA, MIPOS EN TELI STO SIGEKRIMENO PAIXNIDI IPARXEI O KINDINOS NA EKTETHEIS APO TA SINAISTHIMATA SOU ?????????????????????????????????? ME EKTIMISI THOMAS HAIDOS (Θωμάς Χάιδος).
«Θα είναι δύσκολο αρκετά δεν το κρύβω, θα είμαι συναισθηματικά φορτισμένος αλλά την ώρα του αγώνα θα συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου».
-Εχεις κάνει φίλους από το χώρο του ποδοσφαίρου; Και αν ναι ποιοι είναι αυτοί; (Δημήτρης Θ.).
«Πέρα από τον Γρηγόρη (Γεωργάτο) που είναι κουμπάρος μου, είναι ο Θανάσης Κωστούλας και ο Στέλιος Βενετίδης που ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό, ενώ ο καλύτερος μου φίλος είναι ο Αγαπητός Αμπελάς που ήταν στον Αρη, είναι ο καλύτερος φίλος που έκανα όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο».
ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ? {Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ}! ΑΝ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ. (Τάφραλης Βαγγέλης)
«Το έχω δηλώσει ξανά ότι θα το ήθελα. Θα ήταν ευχάριστο να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».
«Να σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση».
Ξέρω ότι μεγάλωσες στο Χατζηκυριάκειο. Είχες εύκολα ή δύσκολα παιδικά χρόνια; (Αντώνης Κωνσταντίνου).
«Δύσκολα πολύ, όποιος ξέρει από Χατζηκυριάκειο ξέρει ότι ήταν φτωχογειτονιά και ήταν πολύ δύσκολα για όλες τις οικογένειες να τα φέρουν βόλτα. Είχα όμως και πολύ ωραία συναισθήματα, αλλά από πλευράς επιβίωσης ήταν πολύ δύσκολα».

sportnet.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Τετ Jun 17, 2009 9:46 pm

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Αναδημοσίευση από το "ΦΩΣ"
Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των…μπαράζ και θυμίζει στους Γιαννιώτες ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα. Ευχάριστα, γιατί τέτοιες μέρες του 2000 ο ΠΑΣ έδωσε αγώνες κατάταξης με Πανσερραϊκό και Αιγάλεω στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανέβηκε μετά από 10 χρόνια στην Α’ Εθνική, με πρόεδρο τον Μάνθο Κολέμπα και προπονητή τον Γιώργο Φοιρό. Δυσάρεστα, γιατί τέτοιες μέρες το 2001 έγιναν και τα μπαράζ παραμονής με τον ΟΦΗ και επήλθε ο άδικος υποβιβασμός στην Β’ Εθνική.
Να σταθούμε πρώτα στα ευχάριστα. Πραγματικά ήταν μαγικές βραδιές αυτές που έζησαν οι Γιαννιώτες στη Φιλαδέλφεια. Κρίμα που δεν υπάρχει αυτό το γήπεδο για να αναβιώνει και τις αναμνήσεις. Το καθοριστικό παιχνίδι ήταν το τελευταίο με το Αιγάλεω (18/6/00) όπου πάνω από 45 λεωφορεία από τα Γιάννινα είχαν σχηματίσει μια τεράστια φάλαγγα με εκατοντάδες Ι.Χ. αυτοκίνητα. Στη Φιλαδέλφεια πάνω από 15.000 φίλοι του ΠΑΣ είχαν κάνει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, κάτι που ευνοούσε τον ΠΑΣ στην ειδική βαθμολογία και τον έστειλε στην Α’ Εθνική.
Το τι έγινε στα Γιάννινα εκείνο το βράδυ δεν περιγράφεται. Μετά τα «πέτρινα χρόνια» ήρθε η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Πάνω από 5000 φίλοι μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία μπροστά από τη Νομαρχία και τους γύρω δρόμους και πανηγύριζαν για το ευτυχές γεγονός. Η αποστολή γύρισε την επόμενη μέρα στα Γιάννινα και σε ειδική εξέδρα στην κεντρική πλατεία ο τότε δήμαρχος Ιωαννίνων Αναστάσιος Παπασταύρος έδωσε στους παίκτες το κύπελλο της ανόδου.
Για τα δυσάρεστα δεν θα πούμε πολλά για να μη ξύσουμε και πληγές. Το γεγονός και μόνο ότι όρισαν την Ρόδο ως έδρα του ΟΦΗ (ήταν τιμωρημένο το «Γεντί Κουλέ» λόγω επεισοδίων με την Παναχαϊκή) ήταν η πρώτη μεγάλη αδικία για τον ΠΑΣ. Στην ουσία…τιμώρησαν τα Γιάννινα, γιατί ήταν δύσκολο να μετακινηθούν οι οπαδοί των, σε αντίθεση με τους ομιλίτες που βολεύονταν για Ρόδο. Αυτό και μόνο τα λέει όλα και φάνηκε από την αρχή κατά που πήγαινε η δουλειά.
Το να χαθεί ένα παιχνίδι σε αγώνα μπαράζ, είναι και θέμα τύχης ή απλής συγκυρίας. Αυτό που πείραξε τους Γιαννιώτες ήταν η προκλητική αδικία που υπέστησαν και η άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν ξαφνικά στο κέντρο της Ρόδου με συνέπεια ένα παιδί να χάσει το μάτι του και άλλοι δέκα να πάνε με τραύματα στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες σ’ αυτές τις φρικαλεότητες και ευχόμαστε τέτοια πράγματα να μη ξανασυμβούν ποτέ γιατί αποτελούν στίγμα στον πολιτισμό μας.
Ο κόσμος είδε και έκρινε τι έγινε στα μπαράζ, είδε τις αδικίες που υπέστη ο ΠΑΣ από διάφορους και από την «παράγκα» όλη τη χρονιά και σχημάτισε την δική του γνώμη. Γυρίσαμε από τη Ρόδο εκείνο το βράδυ της 17ης Ιουνίου 2001 με το τσάρτερ της αποστολής και αυτό που αντικρίσαμε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ήταν κάτι το συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο. Πάνω από 2500 οπαδοί του ΠΑΣ υποδέχτηκαν την αποστολή, λες και γύριζε από την κατάκτηση κάποιου τροπαίου! Πως μετά να μη δεθείς μ’ αυτή την ομάδα και πώς να μη τη χαρακτηρίσεις μεγάλο σύλλογο, όταν ζεις τέτοιες καταστάσεις;
Δεν ήμαστε….παρελθοντολόγοι και ούτε βάζουμε το χτες πιο μπροστά από το σήμερα και το αύριο. Αλλά η ιστορία θα πρέπει συχνά να υπενθυμίζεται και σε καμία περίπτωση να μη ξεχνιέται. Όσοι επιχείρησαν να βάλουν μολυβιά στο παρελθόν και την ιστορία του ΠΑΣ, λες και η ομάδα προέκυψε από παρθενογέννηση επί των δικών τους ημερών, κακό του κεφαλιού τους έκαναν, χωρίς να μπουν ποτέ στο πνεύμα αυτής της ομάδας. Επιπλέον, υπάρχουν και οι νέες γενιές των φιλάθλων που θα πρέπει να γνωρίζουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος.

gianninasports.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

PASantreas
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 703
Τόπος: Γιαννινα
Ομάδα:
Registration date: 06/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Κυρ Jun 21, 2009 11:40 pm

Παράθεση:
Έγινε χτες το απόγευμα στο πανηπειρωτικό στάδιο η τελετή έναρξης του 1ου τουρνουά ακαδημιών που οργανώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους προπονητές τους και από σήμερα το πρωί αρχίζουν οι αγώνες στο πανηπειρωτικό, στην Ανατολή, στον Α. Ο. Γιάννινα και στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι. Το τουρνουά συμμετέχουν ομάδες στις κατηγορίες παίδων (γεννηθέντες 94-95), παμπαίδων (96-97) και τζούνιορ (98-99). Συγκεκριμένα οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, AFC, ακαδημίες Παθιακάκη, Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων, Α. Ο. Γιάννενα, Σούρμενα, Ανθούπολη, Α. Ο. Ανατολής Ιωαννίνων, Αθηναϊδα, Άνδρος, Ελπίδες Ιωαννίνων – ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο αναπληρωτής νομάρχη και παλιός πρωταθλητής των 1500 μ. Παντελής Κολόκας τόνισε ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια που πρέπει να βρει μιμητές. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Βαγγέλης Αγγελής μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο μεγάλος άσσος της χρυσής εποχής του «Άγιαξ της Ηπείρου» Αλφρέδο Γκλασμάνης που συμμετέχει στο τεχνικό τημ του ερασιτέχνη ΠΑΣ. «Από το ποδόσφαιρο θα πάρετε πολλά που θα σας βοηθήσουν στην ζωή σας» είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσσος που ασχολείται πολλά χρόνια με τμήματα υποδομής. Οι αγώνες θα τελειώσουν στις 25 Ιουνίου.

gianninasports

PASantreas
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 703
Τόπος: Γιαννινα
Ομάδα:
Registration date: 06/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Κυρ Jun 21, 2009 11:44 pm

Παράθεση:
Μια συζήτηση με τον ιστορικό πρόεδρο του συνδέσμου φιλάθλων «Blue Vayeros» Χριστόδουλο Θεοδωρίκα έχει πάντα ενδιαφέρον. Και η αφορμή στάθηκε για τη συζήτηση αυτή, τι άλλαξε φέτος στην ομάδα και εκτινάχτηκαν στα ύψη οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας (μέχρι τώρα έχουν πουληθεί 3.300) εισιτήρια καταρρίπτοντας τα ρεκόρ όλων των εποχών, πως βλέπουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι την ομάδα και αν υπάρχει κάποια αντίδραση για την μεταγραφή του Κώτσιου από τη Λάρισα, επειδή έπαιξε πολλά χρόνια στον ΟΦΗ, με τον οποίο υπάρχει μεγάλη κόντρα από το 2001 που έγιναν τα μπαράζ στη Ρόδο.
-Χριστόδουλε τα 3.300 εισιτήρια διαρκείας που πουλήθηκαν είναι πραγματικά ρεκόρ;
«Είναι πραγματικά ιστορικό ρεκόρ οι πωλήσεις των διαρκείας. Την προηγούμενη φορά στην Α’ Εθνική επί εποχής Κολέμπα είχαμε 1800 εισιτήρια διαρκείας και τώρα φτάσαμε στις 3.300 και δεν ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις».
-Που οφείλεται αυτή η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων;
«Ο κόσμος πιστεύει γενικά στην ομάδα και στον Χριστοβασίλη. Υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν καλές και οι μεταγραφές και ειδικά των Ελευθερόπουλου και Μενδρινού στην αρχή, βοήθησαν πολύ στην πώληση των διαρκείας».
-Πόσο πιστεύεις να φτάσουν οι πωλήσεις;
«Θα ξεπεράσουμε τις 4000 εισιτήρια. Το δεύτερο ρεκόρ είναι πέρσι με 1900 εισιτήρια».
-Γενικότερα από τη λειτουργία της ομάδας είστε ικανοποιημένοι;
«Αν δεν ήμασταν δεν θα είχαμε και τόσες πωλήσεις διαρκείας. Καλά πάνε τα πράγματα. Απλά στην ΠΑΕ χρειάζεται λίγο παραπάνω οργάνωση».
-Οι μεταγραφές σας ικανοποίησαν;
«Δεν τελείωσαν γιατί πρέπει ακόμα να γεμίσουμε την αριστερή πλευρά, όπου υπάρχει μόνο ο Μιχαλόπουλος. Οι μέχρι τώρα μεταγραφές είναι καλές. Άλλωστε αφού τις πρότεινε ο προπονητής, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να πούμε το αντίθετο».
-Υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα, καμία αντίδραση, επειδή ο Κώτσιος έπαιξε στον ΟΦΗ;
«Το πρόβλημά μας δεν είναι ο ΟΦΗ και ούτε ποιος έπαιξε στον ΟΦΗ. Τουναντίον ο ΟΦΗ παλιότερα ήταν φιλικό σωματείο και είχαμε καλές σχέσεις. Το δικό μας πρόβλημα ήταν με το νούμερο 31 (σ.σ. εννοεί τον Κιάσσο που είχε αυτό τον αριθμό πέρσι στην φανέλα του ΠΑΣ) που πριν γίνει το τελευταίο μπαράζ στην Ρόδο, έκανε προκλητικές δηλώσεις και πυροδότησε το κλίμα λέγοντας ότι τον χτυπήσαμε και άλλα τέτοια, με αποτέλεσμα να γίνουν στη Ρόδο τα επεισόδια. Ο Κώτσιος δεν έκανε τίποτα, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση απ’ αυτή με τον νούμερο 31 (σ.σ. Κιάσσος) και φυσικά αφού τον θέλει ο προπονητής εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και τον βλέπουμε όπως όλους τους άλλους παίκτες».
-Από τα βασικά αιτήματά σας είναι να γίνει και εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι σκέπαστρο. Όμως το έργο αυτό δεν υπάρχει σ’ αυτή την εργολαβία. Θα υποστείτε και φέτος κρύα και βροχές;
«Υπάρχει δέσμευση τόσο από τον νομάρχη κ. Καχριμάνη, όσο και από τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, ότι το έργο αυτό θα γίνει. Πιστεύω θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν».
-Το σήριαλ με τον Ριμόλντι πως το βλέπεις;
«Το πολύ το «κύριε ελέησον» το βαριέται και ο Θεός. Είναι καλός παίκτης, αλλά το παρατράβηξε…»

gianninasports
τα μπλε θκα μου...
απολυτο δικαιο.........

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Δευ Jun 22, 2009 12:35 am

Ετσι είναι,μας έχει κουράσει όλους αυτη η ιστορία.
αλλα τι να κάνεις
άμα μπλεξεις με μανατζαρέους,σου βγάζουν την πίστη..

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

iliaskan
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 815
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Registration date: 22/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Δευ Jun 22, 2009 1:07 pm

Κάτι τρέχει με Λουτσιάνο… Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΣ επέστρεψε από την πατρίδα του και σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει συνάντηση με τον Χριστοβασίλη για να ξεκαθαρίσει το θέμα της συνεργασίας του με την ομάδα της Ηπείρου. Από το πρωί της Κυριακής στην πόλη των Ιωαννίνων συζητείται το θέμα που ανέκυψε με πληροφορίες που ήθελαν τον Λουτσιάνο να μην κατεβαίνει στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Παρασκευής. Ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του δεν επιβεβαιώνει πως δεν θα κατεβεί στην πρώτη συγκέντρωση, ωστόσο θέλει πριν από αυτή, να συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη για το μέλλον της συνεργασίας τους. Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το Αγρίνιο αναφέρουν ότι ο Παναιτωλικός έχει κάνει πρόταση στον Λουτσιάνο, ενώ και η Skoda Ξάνθη εμφανίζεται να τον έχει προσεγγίσει για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που την ξεκίνησε. Δεν αποκλείεται πάντως ο προβληματισμός του Λουτσιάνο να έχει να κάνει με το ρόλο που θα έχει στην ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του πάντως, ο Γιώργος Παράσχος έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε για τα αναγραφόμενα περί πρόθεσης αποχώρησης του Λουτσιάνο, τονίζοντας πως δεν είχε καμία τέτοια πληροφόρηση.

http://dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3852:2009-06-22-06-30-44&catid=67:2008-06-09-00-38-31&Itemid=354

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Τετ Jun 24, 2009 1:00 am

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ: ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Για δύο χρόνια έκλεισε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέτρος Κανακούδης και αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Αργά χτες το απόγευμα βρέθηκε στα Γιάννινα και φτάνοντας στο χώρο του πανηπειρωτικού σταδίου για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του έδωσε την πρώτη συνέντευξη στο gianninasports.gr τονίζοντας ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διακριθεί η ομάδα του στη σούπερ λιγκ. Τόνισε επίσης ότι έκανε την καλύτερη επιλογή που ήρθε στα Γιάννινα, χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις μεταγραφές που έγιναν, μίλησε για τους νέους συμπαίκτες του (είναι συγχωριανός με τον Γιώργο Σαϊτιώτη αφού και αυτός είναι από τα Σήμαντρα Χαλκιδικής και είχε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ τους Βαγγελή και Ανδράλα), ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΣ να κάνει υπομονή και να στηρίξει την προσπάθεια, ενώ κατέθεσε και τις απόψεις του για το νέο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Όσο για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, δεν το έκρυψε ότι μέσω του ΠΑΣ θέλει να κάνει μια καλή παρουσία στη σούπερ λίγκα και να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας. Η απόκτηση του Πέτρου Κανακούδη είναι μια σημαντική μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τον διεκδικούσαν και άλλες ομάδες. Μετά το
κλείσιμο της συμφωνίας ο Πέτρος Κανακούδης.

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Είναι αλήθεια ότι είχα πολλές προτάσεις για να συνεχίζω κάπου αλλού την καριέρα μου, αλλά ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η ομάδα, ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης και ο κ. Αγγελής ήταν εξαιρετικός. Ένιωσα ότι μπορώ να προσφέρω σ’ αυτή την ομάδα που πιστεύει στις ικανότητές μου και έτσι προτίμησα να έρθω στα Γιάννινα».

-Πάντως το όνομά σου έπαιζε και στα μεταγραφικά για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Σημασία έχει η τελική κατάληξη. Νομίζω ότι έκανα μια σωστή και σοφή επιλογή για την καριέρα μου να ενταχτώ στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα».

-Σε τέτοιες περιπτώσεις όταν ένας παίκτης επιλέγει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του βλέπει μόνο το οικονομικό ή και άλλες παραμέτρους;

«Να μη κρυβόμαστε ο οικονομικός παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά από εκεί και πέρα αν υπάρχουν προοπτικές και βλέψεις για ένα καλύτερο μέλλον, ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής όλα τα λαμβάνει υπόψη του για να κάνει τις τελικές επιλογές. Εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΣ έχει αυτές τις προδιαγραφές, γι’ αυτό και τον επέλεξα να είναι η νέα ομάδα μου».

-Έπαιξες αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Έπαιξα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Β’ Εθνική».

-Να μη ρωτήσω τώρα τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση, γιατί η απάντησή σου θα είναι πρώτα για τον κόσμο. Έτσι είναι;

«Ακριβώς, έτσι. Ο κόσμος είναι το σήμα κατατεθέν του ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη δύναμη, στα Γιάννινα υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλα στηρίγματα στο νέο πρωτάθλημα. Απλά ο κόσμος να κάνει υπομονή, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που δεν λείπουν ποτέ από το ποδόσφαιρο».

-Η θέση που σου ταιριάζει περισσότερο ποια είναι;

«Φέτος στο πρωτάθλημα αγωνίσθηκα ως αριστερός μπακ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μπορώ να αγωνιστώ ως αριστερός χαφ και ως αμυντικό χαφ».

-Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα;

«Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, ποιοτικές ομάδες και είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πολλά πράγματα κρίνονται στην λεπτομέρεια και εύχομαι με τις μεταγραφές που έγιναν, με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα και με τον προπονητή τον κ. Παράσχο να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας».
-Σε ποια σημεία πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΣ;

«Αυτή την εποχή υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα και αυτό είναι καλό, γιατί θα πάμε στο πρωτάθλημα με ανεβασμένη ψυχολογία. Αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, μετριόφρονες, να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο, στην προετοιμασία και έτσι όπως είναι τα πράγματα θα προσπαθήσουμε βασικά να εξασφαλίσουμε την κατηγορία. Από εκεί και μετά ότι έρθει είναι ευπρόσδεκτο».

-Το νέο πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό απ’ ότι πέρυσι;
«Έτσι πιστεύω, ότι θα είναι πιο δυνατό και ανταγωνιστικό, αφού όλες προσπαθούν να ενισχυθούν».

-Γιατί δεν συνέχισες την καριέρα σου στον Αστέρα Τρίπολης;

«Αυτό είναι μια προσωπική μου επιλογή και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Όλες οι στιγμές στην Τρίπολη ήταν ευχάριστες και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους παράγοντες που με στήριξαν. Τους ευχαριστώ για όλα».

-Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες μέχρι που φτάνουν;

«Πάνω απ’ όλα να έχω την υγειά μου. Θέλω να παίξω καλή μπάλα στα Γιάννινα, να έχω την αποδοχή του κόσμου, να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και κάποια στιγμή να έρθει και το κάλεσμά μου στην εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη θέλει να παίξει στην εθνική».

-Δύσκολα μπορεί να κληθεί κάποιος στην εθνική;

«Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι σωστός επαγγελματίας, να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση και πάντα θα περιμένω το καλύτερο στη ζωή και στην καριέρα μου».

-Ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων;

«Να στηρίζει την ομάδα. Εμείς οι παίκτες θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και περνά από τα πόδια και την ψυχή μας για να είναι ενθουσιασμένοι οι φίλαθλοι, ικανοποιημένοι, μ’ αυτό που αποδίδουμε στο γήπεδο».

-Πως κρίνεις τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Είναι πολύ σοβαρές. Σε σημαντικές θέσεις αποκτήθηκαν παίκτες που είναι έμπειροι και έχουν γνώσεις της σούπερ λιγκ. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες, αυτοί που ήρθαν και αυτοί που ήταν στο δυναμικό, ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

-Υπήρξες ποτέ συμπαίκτης με κανένα από τους παίκτες του ΠΑΣ;

«Ήμουν συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ με τον Λάμπρο Βαγγελή και τον Πάρη Ανδράλα, με τον Κώστα Μενδρινό ήμασταν μαζί στις εθνικές ομάδες».

gianninasports.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Πεμ Jun 25, 2009 9:05 am

ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ: ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Το όνομά του ήταν στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, καθώς κλήθηκε να είναι ο «υπηρεσιακός» προπονητής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γκιγέρμο Όγιος. Παράλληλα ήταν και προπονητής της ομάδας νέων και το ίδιο πόστο θα έχει και στη νέα σαιζόν. Σε μια μίνι συνέντευξή του στο gianninasports.gr ο Μίλτος Μάστορας σημειώνει ότι τα νέα παιδιά που έγιναν πρόσφατα επαγγελματίες όπως οι Παππάς, Τσάνης, Κολιός, Τζίμας και ο Γιάκος θα πρέπει να προσεχθούν και να πάρουν τις ευκαιρίες που πρέπει, γιατί διαθέτουν ταλέντο και είναι μια ελπιδοφόρα γενιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

-Κύριε Μάστορα πως κρίνεται εσείς τις εξελίξεις στην ΠΑΕ;

«Έγιναν κατά κοινή ομολογία καλές μεταγραφές, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα στην σούπερ λίγκα, γιατί είναι κι αυτοί καλοί ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και αξιόμαχο σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει το δέσιμο της ομάδας και να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν φέτος ένα από τα μυστικά της επιτυχίας».

-Τι αλλάζει πηγαίνοντας στη μεγαλύτερη κατηγορία;

«Η σούπερ λίγκ έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από την Β’ Εθνική, αλλά αν μια ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες, τις δίνεται η δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τον στόχο του. Μη ξεχνάτε και τη δύναμη του κόσμου, που είναι μεγάλο όπλο. Επίσης υπάρχει και ο πρόεδρος, που χωρίς μεγάλα λόγια κάνει έργο και αποδεικνύει ότι αυτή την ομάδα κάθε χρόνια θα την ανεβάζει και περισσότερα σκαλοπάτια προς τα πάνω».

-Ποια γνώμη σχημάτισες για τον Γκιγέρμο Όγιος;

«Ήταν ένας πάρα πολύ εργατικός άνθρωπος. Έχει μεγάλο μερίδιο σ’ αυτή την επιτυχία του ΠΑΣ Γιάννινα. Το γιατί δεν έμεινε στην ομάδα δεν το γνωρίζω και ούτε είναι ο αρμόδιος να το κρίνω».

-Είναι εξελίξιμη η νέα γενιά των παικτών του ΠΑΣ;

«Και αυτά τα παιδιά που είναι τώρα επαγγελματίες και προέρχονται από την ομάδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ και αυτά τα παιδιά που είναι από πίσω στα τμήματα υποδομής, νομίζω ότι έχουν τις προϋποθέσεις να παίξουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω τους νέους παίκτες να τους δοθούν οι ευκαιρίες, για να ανεβούν ψυχολογικά και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ξέρουν αυτοί ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι δίπλα τους, είτε είναι ο πρόεδρος, είτε ο προπονητής, είτε οι συμπαίκτες, που πιστεύουν σ’ αυτούς. Στόχος του ΠΑΣ, πέρα από το να κρατηθεί στην κατηγορία, είναι και αυτός, να προωθήσει και δικά του παιδιά για να έχει και δικό του αίμα. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να κάνει 10 και 12 μεταγραφές. Πρέπει να φτιάξει και τις βάσεις από τα δικά του παιδιά».

gianninasports.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

iliaskan
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 815
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Registration date: 22/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Πεμ Jun 25, 2009 12:19 pm

Κατάντησε κουραστικό...

Ο Ριμόλντι λέει πως θα είναι στα Γιάννινα την 1η Ιουλίου (μπας και θέλει να ταξιδέψει μαζί με τον ΛέτοWink, αλλά ο Παράσχος τον θέλει στην «πρώτη» της Παρασκευής, διαφορετικά δεν τον υπολογίζει, πετώντας το μπαλάκι στη διοίκηση. Καλά, στον ΠΑΣ τόσο παικταρά τον θεωρούν ή δεν ξέρουν πως υπάρχουν και αλλού... πορτοκαλιές;

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7738&pubid=3141394

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]   Παρ Jun 26, 2009 11:00 am

ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Μια νέα σελίδα της καριέρας του ανοίγει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λάμπρος Βαγγελής και είναι έτοιμος να δείξει την αξία του αλλά και να βοηθήσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην προσπάθειά του να διακριθεί στην σούπερ λίγκ. Λίγοι το γνωρίζουν ότι ο Λάμπρος Βαγγελής είναι βέρος Ηπειρώτης με καταγωγή από το χωριό Νεοχώρι της Άρτας, όπου εκεί περνά τώρα και τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, περιμένοντας να αρχίσει η προετοιμασία και να ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά. Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο gianninasports.gr μιλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του, για τον ΠΑΟΚ, τη Σιένα, τον Παράσχο και το νέο πρωτάθλημα. Τονίζει ότι περιμένει μια καλή χρονιά για τον ίδιο και την ομάδα του, με όπλο την καυτή έδρα των «Ζωσιμάδων».

-Λάμπρο πως πήρες την απόφαση να έρθεις στα Γιάννινα;

«Είδα ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια, έδειξα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΠΑΣ, υπάρχει ο κόσμος που είναι ένα κίνητρο για όλους και πίστεψα ότι έπρεπε να κάνω αυτή την κίνηση».

-Έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι είσαι και Ηπειρώτης;

«Κι αυτό, αλλά για όταν ένας ποδοσφαιριστής παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον του, προέχουν άλλα κριτήρια και όχι μόνο η καταγωγή του. Αφού ο ΠΑΣ με κάλυψε σε πολλά θέματα, είναι δύο φορές ευχάριστο να παίζεις και σε μια ομάδα δίπλα από τον τόπο καταγωγή σου».

-Πιστεύεις ότι ο ΠΑΣ θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις μια νέα σελίδα στην καριέρα σου;

«Δεν με πήραν και τα χρόνια φαλάγγι. Είχα κάποιες ατυχίες στην καριέρα μου και συνεχίζω την προσπάθεια. Όταν αλλάζεις ομάδα, περιβάλλον και δημιουργείς νέα δεδομένα, τότε ανοίγεις εκ των πραγμάτων και μια νέα σελίδα στην καριέρα σου».

-Παρακολουθούσες από πριν τις εξελίξεις στον ΠΑΣ;

«Ασφαλώς παρακολουθούσα, γιατί είναι και ομάδα της Ηπείρου. Αλλά και έτσι να μην ήταν, ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει να παρακολουθεί τι γίνεται γύρω του για να έχει μια καλύτερη εικόνα για το χώρο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά».

-Τι σου έκανε περισσότερο εντύπωση;

«Τι άλλο από την… «τρέλα» που έχει ο κόσμος για την ομάδα του; Αυτό είναι κοινή διαπίστωση. Και λέω τρέλα με την έννοια του πάθους, να μη παρεξηγηθώ».

-Έχεις άποψη για τις μεταγραφές που έκανε μέχρι τώρα ο ΠΑΣ;

«Καλές μεταγραφές έγιναν, θα δυναμώσει σε όλες τις γραμμές η ομάδα και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο».

-Δύσκολο το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκ;

«Ναι είναι δύσκολο, αλλά αν έχεις καλή ομάδα το βλέπεις και εύκολο. Εμείς πιστεύω ότι θα φτιάξουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλά».

-Τι να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΣ στη νέα σαιζόν;

«Να καθαρίσουμε όλα τα παιχνίδια μέσα στα Γιάννινα και να κάνουμε μια πανίσχυρη έδρα. Από τους «Ζωσιμάδες» δεν πρέπει να περάσει κανείς. Παράλληλα ότι βαθμούς μπορέσουμε να πάρουμε από τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύτιμο».

-Για τον ΠΑΟΚ τι έχεις να πεις, έχεις κανένα παράπονο που έφυγες;

«Έχω καλές και άσχημες αναμνήσεις, γιατί έτσι είναι και η ζωή. Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε και όπως τα περιμένουμε. Είχα κάποιες ατυχίες με τον τραυματισμό μου. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, πάμε παρακάτω και αλλάζουμε σελίδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και θα ευχαριστηθώ να πάει καλά στο νέο πρωτάθλημα και να έχει πάντα επιτυχίες».

-Το ωραίο για σένα είναι ότι δεν θα σου λείψει ο κόσμος. Και ο ΠΑΣ έχει δυνατή έδρα, όπως ο ΠΑΟΚ.

«Είναι αυτό που είπαμε και στην αρχή, ο κόσμος είναι μεγάλο πράγμα για μια ομάδα και χωρίς κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει και ποδόσφαιρο».

-Πες μας λίγα λόγια για την καριέρα σου. Πως βρέθηκες από την Άρτα στην Ιταλία;

«Έπαιζα από μικρός σε ένα σωματείο της Άρτας, τον Α. Ο. Ρακούν και από κάποια γνωριμία σε ηλικία 17 ετών βρέθηκα στην Ιταλία με 4ετές συμβόλαιο στη Σιένα. Στη συνέχεια ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και βρέθηκα στον ΠΑΟΚ και από εκεί στον ΠΑΣ που είναι ο τρίτος σταθμός της επαγγελματικής καριέρας μου».

-Οι εντυπώσεις από την Ιταλία;

«Είναι σε άλλα επίπεδα εκεί το ποδόσφαιρο, με θαυμάσιες εγκαταστάσεις, πολύ προπόνηση, τακτική και με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης για πολλά ζητήματα αυτού του χώρου. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την Ελλάδα κυρίως σε οργανωτικά ζητήματα και σε νοοτροπία».

-Η γνώμη σου για τον κ. Παράσχο;

«Συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ, οπότε γνωρίζω τον τρόπο δουλειάς, όπως κι αυτός γνωρίζει εμένα. Είναι ένας καλός προπονητής και σοβαρός άνθρωπος».

-Κλείνοντας τι υπόσχεται ο Ηπειρώτης Λάμπρος Βαγγελής στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα;

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να φανώ χρήσιμος στην ομάδα μου, όπως πιστεύω το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι συμπαίκτες μου, προκειμένου να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Βασικά να εξασφαλίσουμε τον στόχο της παραμονής και στην συνέχεια να κάνουμε και μια καλή πορεία για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος την ομάδα του».

gianninasports.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

ΠΑΣ-Γενικά [άρθρα-αφιερώματα-συνεντεύξεις]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Α Εθνική :: ΠΑΣ Γιάννινα-