| | ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Tzes Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 728 Τόπος: Ιωάννινα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΣ Γιάννινα Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 1:21 pm | |
| Μετά την πολύ σημαντική ανανέωση του προπονητή (από το Μάρτιο!) ο πρόεδρας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΦΩΣ. Όσα διάβασα ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα και ελπίζω να μην μείνουν μόνο λόγια. Αν υλοποιηθούν θεωρώ πως η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο και θα σταθεροποιηθεί στη Super League... http://www.gianninasports.gr/synenteyxeis.html |
|
 | |
 Tzes Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 728 Τόπος: Ιωάννινα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΣ Γιάννινα Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 2:50 pm | |
| Κάτι σχετικό... Μακέτα για το νέο γήπεδο!  http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1356&Itemid=50 |
|
 | |
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 4973 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 3:17 pm | |
| Ωραία ακόμα μία μακέτα Ελληνικού μελλοντικού γηπέδου. Εύχομαι να ολοκληρωθεί...Αλλά χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε, πόσο μάλλον δύσκολο είναι για μια επαρχιακή ομάδα να το κάνει. Μακάρι να χτιστεί πάντως... |
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 3:55 pm | |
| ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. :cheers: |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 6:32 pm | |
| ωραιο φαινεται! μακαρι ο χρηστοβασιλης να ειναι τοσο καλο οσο θελει να διχνει! |
|
 | |
 Tzes Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 9:03 pm | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ρε τα καθάρματα! :P Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν! Γιατί κάθε χρόνο την πατάω; Μάλλον φταίει που είμαι καλός και απονήρευτος άνθρωπος! Σας πήρα και στο λαιμό μου... Δεν πειράζει όμως, άλλωστε το topic δεν αφορούσε το γηπεδικό. Στην πορεία προέκυψε. ΥΓ Πώς μου τη σπάει η Πρωταπριλιά... |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20054 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Τετ Apr 01, 2009 10:37 pm | |
| Εμπνευσμένο το όνομα του γηπέδου πάντως Tzes,θα μου άρεσε το el toros arena. Όσοι διαβάσαμε τον super-fm την πατήσαμε άγρια.καλό μήνα σε όλους! Υ.Γ μήπως το γήπεδο του Παναθηναικού ανακοινώθηκε πρωταπριλιά.. :P |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Πεμ Apr 02, 2009 6:25 pm | |
| |
|
 | |
 Tzes Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Πεμ Apr 02, 2009 9:04 pm | |
| Τι ωραίοι ρε φίλε... παίζουν με τον πόνο μας! Εδώ sellos θα διαφωνήσω, αν σου πω πως το όνομα με χάλασε; Ευτυχώς από αυτή την άποψη που ήταν ψέμα! Τόσα ωραία ονόματα θα μπορούσαν να δώσουν... Ας πούμε προς τιμήν μου το όνομα μου...  |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20054 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Πεμ Apr 02, 2009 9:52 pm | |
| Δήλαδη,tzes stadium? αλλα όχι καλύτερα το "σταδιο των τζέδων" για να καλύπτει όλους τους τζέδες.  |
|
 | |
 Tzes Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Παρ Apr 03, 2009 11:35 am | |
| Το περίμενα πως θα το έλεγες. :lol: Πάντως εγώ εννοούσα το πραγματικό μου όνομα. Αν και το Tzedes μοιάζει καλύτερο. Ελπίζω πάντως όταν με το καλό γίνει να είναι γήπεδο και όχι στάδιο, να μην έχει δηλαδή στίβο. Επειδή το έχουμε πεθάνει στο off-topic (ποιος Tzes να φταίει άραγε...) θα κάνω ένα σχόλιο για να επανέλθουμε. Δήλωσε λοιπόν ο πρόεδρας πως υπάρχει σκέψη να αποκτηθούν το καλοκαίρι 6 παίχτες ενδεκάδας. Μου φαίνεται λογικό νούμερο, αν συνυπολογίσουμε πως και κάποιοι παίχτες θα φύγουν. Το υπάρχον υλικό και η γνώσεις του Όγιος πάνω σε αυτό νομίζω πως αρκούν για την πρώτη χρονιά να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Καλώς ή κακώς αυτόν θεωρώ ως πρώτιστο στόχο. Προφανώς θεωρώ πως έχουμε τη δυναμική για πολύ περισσότερα αλλά βήμα-βήμα και με υπομονή είναι καλύτερο να ανεβαίνουμε... |
|
 | |
sellos Admin
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Παρ Apr 03, 2009 12:26 pm | |
| Οπως θές,παμε στο αγαπημένο μας σπορ λοιπόν.. | Παράθεση: | ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, ΠΟΠΟΒΙΤΣ
Από την εγχώρια αγορά, υπήρξαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΣ για τον Κροάτη επιθετικό του ΟΦΗ Ζντράβο Πόποβιτς που είχε φέτος 24 συμμετοχές στην ομάδα του Ηρακλείου και για τον αμυντικό του Άρη Ευθύμιο Κουλουχέρη, που έχει 2 συμμετοχές. Και οι δύο μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Η περίπτωση Κουλουχέρη έχει «παίξει» και στα μεταγραφικά του Ιανουαρίου, λόγω της επαγγελματικής σχέσης που έχει με τον διευθυντή της ΠΑΕ Βαγγέλη Αγγελή, αφού είναι συνέταιροι (μαζί και με τον Τάσο Πάντο του Ολυμπιακού) σε μαγαζί στην Αθήνα. Στο μεταξύ στο συγκρότημα του Ηλυσιακού φέρονται ενοχλημένοι από τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΣ για τον επιθετικό Ηλία Κάμπα, καθώς δίνουν τη μάχη παραμονής στην κατηγορία. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για τα μεταγραφικά.
ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ
Όσο θα περνά ο καιρός, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια και πολλά ονόματα θα βγαίνουν στην επιφάνεια ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ, ανεξάρτητα αν υπάρχει ή όχι πραγματικό ενδιαφέρον. Από την στιγμή που ατόνησε το αγωνιστικό κομμάτι, αφού ουσιαστικά εξασφαλίστηκε η άνοδος στην σούπερ λίγκα, είναι επόμενο ότι στην επικαιρότητα θα είναι τα μεταγραφικά. |
gianninasports.gr
Συμφωνω μαζί σου ο πρώτος στοχος θα είναι η παραμονη και πιστευω πως με την δυναμική της έδρας θα τα καταφέρουμε (αν δεν γίνει πάλι 24>25 και τραβάμαι τα μαλιά μας ). Η σταθερή παρουσία στην Α' και το παραπάνω αλμα θέλει σταθερά βήματα και προυποθέτει την δημιουργία ενος νεου γηπεδου(χωρις στιβο πολυ καλύτερα),το θεωρώ κλειδι για να αυξηθούν τα έσοδα,να πηγαίνει περισσότερος κοσμος και γενικότερα θα δώσει αλλη δυναμική. Σιγουρα θα χρειαστουν κάποιοι παιχτες,ποιοι θα είναι και σε ποιες θέσεις ο προπονητης ξέρει και αυτός θα πρέπει να αποφασίσει.Γνώμη μου είναι πως στη νεα ομάδα θα πρεπει να παιζουν τουλάχιστον οι Σαιτιώτης,Ριμολντι,Ντασιος,Σικαλιας και σε δευτερο βαθμό Σολάκης,Λουτσιάνο,Κούσας,Γκουγκουλιας |
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7056 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Παρ Apr 03, 2009 3:39 pm | |
| | sellos έγραψε: | | Σαιτιώτης,Ριμολντι,Ντασιος,Σικαλιας και σε δευτερο βαθμό Σολάκης,Λουτσιάνο,Κούσας,Γκουγκουλιας |
Μηχαλόπουλος???? Έχει να ρίξει τρέξιμο του χρόνου... _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
sellos Admin
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Παρ Apr 03, 2009 4:19 pm | |
| Σύμφωνω,και έμενα είναι συμπαθια μου. σιγουρα και άλλοι παιχτες θα μείνουν και πρέπει να μείνουν (Μιχαήλ π.χ),δεν ξερω μόνο κατα πόσο έχουν την εμπειρία να βασιστει κάποιος πάνω τους. |
|
 | |
sellos Admin
 | Θέμα: Απ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας Παρ Apr 03, 2009 8:37 pm | |
| | Παράθεση: | ΜΕ ΗΛΙΑ ΣΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ Ο "ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ" Πρόταση στον Ηλία Σολάκη για την ανανέωση του συμβολαίου για ένα ακόμα χρόνο αναμένεται να κάνει η διοίκηση του ΠΑΣ, αφού ο έμπειρος επιθετικός που φέτος σημείωσε 16 γκολ και «ξελάσπωσε» την τοπική ομάδα σε πολλά παιχνίδια, είναι στα πλάνα του Γκιγέρμο Όγιος και στη νέα σαιζόν. Το συμβόλαιο του Ηλία Σολάκη λήγει στις 30 Ιουνίου και φέτος έκανε καταπληκτική χρονιά, έχοντας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα 25 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ πέρσι είχε 30 συμμετοχές και 12 γκολ. Ο κανονιέρης του ΠΑΣ είναι θετικός στο να παραμείνει για ένα ή δύο ακόμα χρόνια στα Γιάννινα καθώς «κόλλησε» στο πνεύμα και τη νοοτροπία της ομάδας και αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα επιστρέψει στα σαλόνια της σούπερ λίγκα μετά από 5 χρόνια, καθώς εκεί έκανε την τελευταία συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ στις 7-11-2004 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έληξε ισόπαλο 0-0. Η προσφορά του φέτος είναι τεράστια και «ξελάσπωσε» τον ΠΑΣ σε πολλά παιχνίδια με τα 16 γκολ που σημείωσε. Και μιλάμε για οριακά γκολ σε δύσκολα παιχνίδια που έδωσαν στην τοπική ομάδα πολύτιμους βαθμούς.
Ο Ηλίας Σολάκης κατά την προσωπική μας άποψη είναι από τους λίγους παίκτες της περιοχής που ξέρουν καντάρια μπάλα, πέρα από την εκτελεστική ικανότητα και παράλληλα είναι ένας παίκτης – υπόδειγμα επαγγελματία. Ο κόσμος με το θερμό χειροκρότημα στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα του ανταπέδωσε την αγάπη για την προσφορά του στην ομάδα. Ας κάνουμε ένα μικρό φλας μπακ και να δούμε κάποια «χρυσά» γκολ (από τα 16 συνολικά γκολ που πέτυχε) που σημείωσε φέτος ο Ηλίας Σολάκης και χάρισαν πολύτιμους βαθμούς. Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της σαιζόν με τα τρία δικά του γκολ ο ΠΑΣ ενώ έχανε με 1-0 έκανε την ανατροπή και πήρε την σπουδαία νίκη με 3-1 μέσα στην Καρδίτσα. Στο ματς ΠΑΣ – Καλαμάτα 2-1 πέτυχε το 2ο γκολ και λύτρωσε τον «Άγιαξ» που πέρασε δύσκολο απόγευμα και του χάρισε το τρίποντο. Στο γήπεδο του Ελληνικού και στο ματς Εθνικός – ΠΑΣ 0-2 πέτυχε το δεύτερο γκολ και σιγούρεψε τη νίκη σε μια στιγμή που οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση. Επίσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Κούσα, αλλά ισοφάρισε 1-1 ο Βόλος με τον Ιωάννου. Όμως το γκολ του Σολάκη στο 37’ έκανε το 2-1 και στην συνέχεια ξέσπασε ο ΠΑΣ που κέρδισε 5-2. Δύσκολο απόγευμα είχε περάσει ο ΠΑΣ στο ματς με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα, αλλά με το γκολ του Σολάκη ισοφάρισε 1-1 και πήρε τον πολύτιμο πόντο. Στο ματς με την Καστοριά ο έμπειρος άσσος πέτυχε το 2ο γκολ κάνοντας την ανατροπή, αφού οι «γουναράδες» είχαν ανοίξει πρώτοι το σκορ και είχε ισοφαρίσει 1-1 ο Σαϊτιώτης. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-1. Πριν από λίγο καιρό στο ματς με τον Διαγόρα στα Γιάννινα, με γκολ του Σολάκη ισοφάρισε 1-1 ο ΠΑΣ και γλίτωσε την παρτίδα, σε ένα πολύ κρίσιμο ψυχολογικά παιχνίδι μετά την αποχή των παικτών. Επίσης στο ματς μέσα στην Καλαμαριά που έληξε με σκορ 3-1 ο ίδιος παίκτης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη 3-1 με το πρώτο γκολ που σημείωσε.
Φέτος πραγματικά το δίδυμο Σολάκη – Σαϊτιώτη έβγαζε φωτιές και για τον λόγο αυτό ο ΠΑΣ έχει και 61 γκολ στο ενεργητικό του, έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη ομάδα. Πλην του Σολάκη, λήγουν στις 30 Ιουνίου και τα συμβόλαια των Ριμόλντι, Μέζα (δανεικός από τον Ατρόμητο), Στάθη (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), Κάστρο, Γκαρσία.
-Νέα ονόματα προστέθηκαν στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ. Μετά τους Κάμπα, Πόποβιτς, Τάντιτς, Κουλουχέρη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mikriliga.com προστέθηκαν και τα ονόματα των Ζησόπουλου, Ανδράλα, Ψωμά και έπεται συνέχεια.... |
gianninasports.gr |
|
 | |
| | ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- Σχεδιασμός της ομάδας | |
|