|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: WELCOME !!! Κυρ Apr 12, 2009 1:42 pm | |
| ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!! :cheers: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 1ος ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 4973 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Πεμ Apr 16, 2009 9:58 am | |
| Κανένας έως τώρα...  Καλύτερα στο άλλο τόπικ με την ψηφοφορία... |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
 | |
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Πεμ Apr 16, 2009 11:48 am | |
| Ας αρχίσουμε εμείς ρε παιδιά. Ένας ένας να λέει δυο πραματάκια για τον εαυτό του. Άντε Beta εσύ πρώτος, κι ακολουθούμε... |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

GATE-5
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Πεμ Apr 16, 2009 11:55 am | |
| ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΒΕΤΑ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

GATE-5
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Πεμ Apr 16, 2009 12:01 pm | |
| ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο << ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ >> ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..._________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 ligans Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 200 Τόπος: κέρκυρα Ομάδα:  Ομάδα: kerkyrara Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Παρ Apr 17, 2009 4:24 pm | |
| ας αρχισω εγω! ειμαι απο την κερκυρα , ειμαι μονο αοκερκυρα και οχι καποια αλλη ομαδα <<ολυμπιακος>> οπως ακουγετε για τους κερκυρεους. αγαπαω την ομαδα οσο τιποτα αλλο και ευχαριστο το θεο που με εκανε ΚΕΡΚΥΡΑΡΑ. Αυτα απο εμενα:p |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Παρ Apr 17, 2009 4:30 pm | |
| Αμήν να ο πρώτος. Ελπίζω να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους νέους, κυρίως χρήστες. |
|
 | |
 Παναγιώτης Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 19 Τόπος: Καλλιθέα Ομάδα:  Ομάδα: The Queen Of South Καλλιθέα Registration date: 01/02/2009
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Σαβ Apr 18, 2009 10:27 am | |
| Επειδή κάτω κάτω βλέπω συνέχεια διαφορετικά νέα μέλη θα μπορούσες ίσως να τους βάλεις να κάνουν το πρώτο ποστ εδώ να μας συστήνονται και μετά να τους ανοίγει το υπόλοιπο forum (μετά το πρώτο ποστ). Παρ' όλα αυτά ας συστηθούν ένας ένας ίσως συγκινηθούν και συστηθούν κι αυτοί !!! :P :P :P Είμαι από την Καλλιθέα όπου είναι δήμος της Αττικής, ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι κυανόλευκος από την κορφή ως τον πάτο !!!Αν και είμαι σε μικρή ηλικία ακολούθησα τα χνάρια του πατέρα μου και ποτέ δεν αγάπησα και δεν υποστήριξα άλλη ομάδα εκτός από την Καλλιθέα (στο ποδόσφαιρο). Παλιότερα έπαιζα μπασκετ στην ομάδα των εφήβων στον παναθηναϊκό και είχαμε κάνει και ένα ταξιδάκι στην Ρώμη όπου εκεί ήταν και η τελευταία φορά που έπαιξα γιατί έπαθα ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο και με την καλή πορεία που ακολούθησε και ακολουθεί υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ χωρίς όμως να φανατίζομαι ή να πηγαίνω στο γήπεδο απλά για να λέω ότι είμαι κάτι :lol: έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμε τώρα ποια με μπάσκετ!!Επίσης είμαι ΑΝΤΙ - Ολυμπιακός γιατί δεν μ'αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται !!! Για την Καλλιθέα δίνω τα πάντα και την αγαπώ περισσότερο κι από μένα. Αν μπορούσα να κάνω μια ευχή αυτή θα ήταν να σωθεί φέτος η Καλλιθέα και να φύγουν όλοι αυτοί που δίθεν τιμάνε την ομάδα περισσότερο από μας που την έχουμε ζήσει πάνω από 10 χρόνια και πάμε μαζί της όπου κι αν πάει !!!
Θα κλείσω με έναν στοίχο από ένα σύνθημά μας !!! :tibanoblue: Κι όταν παιθάνουμε θα λέμε ακόμα πως γαλανόλευκο θα 'ναι το χώμα !!! :bluefan:
_________________ Γουστάρουμε και είμαστε με ΑΛΑΝΙΑ κολλητοί... Γιατί ποτέ δεν έγιναν ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ και ΛΑΓΟΊ ! Η κερκίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 |
|
 | |
 ligans Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 200 Τόπος: κέρκυρα Ομάδα:  Ομάδα: kerkyrara Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Σαβ Apr 18, 2009 11:49 am | |
| ποιος θα ειναι ο επομενος αραγε; |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Σαβ Apr 18, 2009 12:01 pm | |
| Μπράβο ρε παιδιά. Όσο περισσότερα γράφετε, τόσο καλύτερα. Όσο πιο πολλά ξέρουμε ο ένας για τον άλλο, τόσο μεγαλύτερο θά' ναι το "δέσιμό" μας. Άντε να περάσουμε όλοι από εδώ μέσα σιγά σιγά... Άντε ρε Beta, δώσε το καλό παράδειγμα...  |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Σαβ Apr 18, 2009 12:38 pm | |
| Τι να πω εγώ; Στις Ψηφοφορίες είχαμε γράψει 15 σελίδες :lol: |
|
 | |
 aok New member
Αριθμός μηνυμάτων: 8 Ομάδα:  Registration date: 19/04/2009
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Κυρ Apr 19, 2009 4:00 pm | |
| ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ. ΚΑΛΟΣΗΡΘΑ |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Κυρ Apr 19, 2009 4:06 pm | |
| Καλς σε βρήκαμε φίλε από Καβάλα. Καλή διαμονή  . |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

GATE-5
 | Θέμα: Απ: WELCOME !!! Κυρ Apr 19, 2009 4:51 pm | |
| | aok έγραψε: | | ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ. ΚΑΛΟΣΗΡΘΑ |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο 1ος!!! :cheers: ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ!!! :telia:_________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
|